A Kempinski Hotel Corvinus Budapest újabb szakmai elismerése

Szerző: Ipacs Tamás Dátum: 2023. 10. 02. 08:59

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest örömmel jelenti be, hogy másodszor nyerte el a World Travel Awards „Magyarország vezető luxusszállodája” (Hungary’s Leading Luxury Hotel) díját.

Az elnöki lakosztály fürdőszobája a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben 

A mostani elismerés a korábbi rangos World Travel Awards díjak méltó folytatása, hiszen az elmúlt években a szálloda már többször megnyerte a szavazáson a WTA “Magyarország vezető üzleti szállodája” és a “Magyarország vezető szállodája” kategóriát.  A szálloda Corvinus Elnöki Lakosztálya kapta továbbá a “Magyarország vezető szállodai lakosztálya 2023” díjat is.

Az 1993-ban alapított World Travel Awards a turisztikai szolgáltatók és a vendéglátásban tevékenykedő cégek közül minden évben a legjobbakat jutalmazza és ünnepli.  Ezt a díjat világszerte az iparág legrangosabb díjaként ismerik el és sokan a turisztikai ágazat “Oscarjaként” tartják számon.

„Ismét nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a világ legjobb szállodái között szerepelhetünk, és hogy partnereink és vendégeink elismerik kiemelkedő teljesítményünket. Büszkék vagyunk az eredményre és ez a díj visszaigazolja, hogy munkatársaink kiváló szolgáltatást nyújtanak nap mint nap. Biztosak vagyunk abban, hogy nemrégiben felújított elegáns szobáink és lakosztályaink hozzájárultak a díj elnyeréséhez.  Munkatársaim és jómagam elkötelezetten törekszünk arra, hogy továbbra is a legmagasabb szintű szolgáltatási színvonalat biztosítsuk a világ minden tájáról érkező vendégeink megelégedésére.” – mondta Stephan Interthal, a szálloda igazgatója.

Kapcsolódó cikkeink