Új elnök-ügyvezető a SPAR-nál

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 03. 01. 11:59

2012. március 1-jétől Erwin Schmuck ügyvezető igazgató tölti be a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. igazgatósági elnöki posztját a távozó Feiner Péter helyett.

Erwin Schmuck

Erwin Schmuck (62) személyében a SPAR Ausztria egyik legtapasztaltabb menedzsere érkezett Magyarországra. Az elismert szakember 1966. óta dolgozik a SPAR Ausztriánál. Kereskedelmi végzettségén túl jogi tanulmányokat is folytatott. A SPAR Magyarország elnök-ügyvezetőjévé történt kinevezése előtt – 1986 óta – a stájerországi és a dél-burgenlandi regionális SPAR szervezetet irányította ügyvezető igazgatói pozícióban. Erwin Schmuck nős, egy felnőtt fiú édesapja.

Erwin Schmuck rendkívül dinamikus, újító szellemű menedzser, a SPAR egyik hajtómotorja, aki kiemelt figyelmet fordít a munkatársakra, külön szívén viselve az egyének és a SPAR sikereit szolgáló szakmai fejlődésüket. Hivatalba lépésekor, mintegy hitvallásként, azt fogalmazta meg, hogy a SPAR Magyarországot elsősorban Magyarországról kell sikeressé tenni. E célkitűzés elérését elégedett vásárlókkal, elégedett munkatársakkal és a legjobb minőségű kereskedelmi munkával tartja megvalósíthatónak.

Kapcsolódó cikkeink