Új élmény: Arany Ászok Félbarna

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 10. 29. 00:00

A sörkedvelők már jól ismerik a félbarna kategóriát, és tudják, hogy igazi különlegességet jelent. A világos és barna sör megfelelő aránya ötvözi a két típus nagyszerű tulajdonságait, és a speciális receptúra garantálja a páratlan ízélményt.

A kategória megtestesítője, a most megjelent Arany Ászok Félbarna kiváló minőségű, félbarna sör, amely négyféle malátából (pilzeni, karamell, bajor és festő maláta) készül.  A minőségi félbarna rubin színű, habja kellemesen krémes. Íze bársonyos, kevésbé harsány, ám mégis karakteres, amely a speciális malátáknak, gyártási folyamatnak és receptúrának köszönhető. Egyesíti a pilzeni sörök frissítő jellegét a barna sörök karakterével.
Akinek túl erős és testes egy barna sör, a világos nedűnél mégis karakteresebb ízélményre vágyik, érdemes próbára tennie a különleges félbarnát. Garantáltan sikert arat a hölgyek körében is, hiszen a várt kesernyés helyett, édeskés, karamell íz érezhető.
Az Arany Ászok Félbarnát 8-12 fokon javasolt fogyasztani, étkezést követően.



Kapcsolódó cikkeink

Még több cikk hasonló témában >

További innovációs termékek