Új, édességekkel foglalkozó gasztromagazin a piacon

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 10. 16. 11:22

Az Édes élet című új kiadvány október 17-én debütál a magazinpiacon desszertkülönlegességekkel, torták, sütemények, kekszek receptjeivel és tematikus összeállításokkal.

A Ringier új termékkel bővíti gasztro-portfolióját. Az Édes élet című kiadvány első száma október 17-től kapható az újságárusoknál. A magazin 68 oldalon gyűjti egy csokorba az édességek receptjeit, és kizárólag a desszertekre koncentrál. A termék 295 forintos áron kapható.

Az Édes élet olyan 25–55 év közötti, ABC társadalmi státuszú családos nőket céloz meg, akik gyakran főznek, és szívesen próbálnak ki új recepteket, egzotikus hozzávalókat és még nem ismert ízeket.
Az első lapszám a karácsonyi süteményeket helyezi a középpontba, de hagyományos finomságok, szezonális desszertek, csokoládés édességek, torta csodák és egészséges sütemények is helyet kapnak.

Uj, edessegekkel foglalkozo gasztromagazin a piacon

A Ringier az adventi és karácsonyi időszakra további gasztrokiadványokkal is készül: az Ínyenc őszi száma fenséges ünnepi fogásokkal, a Blikk Nők Advent és Tina Konyha Karácsony ízletes finomságok receptjei mellett számtalan dekorációs ötlettel szolgál.

„Sikeres és népszerű gasztrolapjaink készítése során számos nagyszerű desszert receptjét ismertük meg, így nagy vágyunk vált azzal valóra, hogy kedvenc édességeink egy külön kiadványban helyet kaptak. Az ismert cukrászok és a lelkes, otthon mesés desszerteket készítő háziasszonyok segítsége mellett mára már cukrásszá lett szerkesztőink készítik el a lapban látható finomságokat.” – mondta el az új kiadványról Fazekas Kira főszerkesztő.

Kapcsolódó cikkeink