Új dm üzlet nyílt Debrecenben

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 03. 30. 12:04

A dm drogérialánc 2012. március 29-én megnyitotta új üzletét Debrecenben. A nyitás alkalmából három napon át 5X ponttal és 15% végösszegi kedvezménnyel várják a vásárlókat.

2012. március 29-én a debreceni Kishegyesi út 1-11. szám alatti Tesco Hipermarketben adták át a legújabb dm üzletet. Ezzel a drogéria második olyan üzlete nyílt meg, mely az áruházlánc belső üzletsorán kapott helyet. Az új bolt 245 m2 eladótérrel és hatalmas termékválasztékkal a hét minden napján nyitva tart.

A dm a nyitás napján, és az ezt követő két napon külön akcióval is készült vásárlóinak, akik a húsvéti készülődés során a dm saját márkás termékei közül az Alnatura húsvéti bio édességek, a Profissimo húsvéti szalvéták, az Alverde legújabb MODERN ART “limited edition” natúr sminktermékek, és a Balea Nature termékek vásárlására is felhasználták a 15% végösszegi kedvezményt és az 5x pontot.

A minőség, a széles választék, a változatos kedvezmények és a környezet védelmének figyelembe vétele egyre több vásárlót vonzanak az drogéria üzleteibe, ahol az ár-érték arány leginkább a dm saját márkás termékeinél érvényesül.

Az új üzlet megnyitójáról a drogéria hivatalos Facebook oldalának rajongói értesülhettek először, akik tájokoztatást kaptak a várható kedvezményekről és az üzlet pontos nyitva tartásáról is.

Nyitva tartás: Hétfőtől szombatig 9-20 óra között, vasárnap 9-19 óráig.

Kapcsolódó cikkeink