Új csúcsokat meghódítva

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2020. 11. 10. 21:25

A Next Unio Magyarország Kft. egy komoly lépés megtételére készül: kibővíteni a nagykereskedelmi tevékenységet a kiskereskedelmi üzletággal. Ennek keretében létrehoztak egy jelenleg 120 üzletből álló, folyamatosan bővülő laza franchise-hálózatot, az általuk ellátott mintegy 10 000 kereskedelmi egység kiszolgálásán túl. A céljuk, hogy 2021 végére már közel 500 kiskereskedelmi üzlet tartozzon a NEXTPont néven elkeresztelt független üzletekből álló kiskereskedelmi hálózathoz.

Ada Vaszilievits-Sömjén, Next Unio

Ada Vaszilievits-Sömjén
kereskedelmi igazgató
Next Unio

A Next Unio ebben az évben várhatóan átlépi a 18 milliárd forintos forgalmat, mely egy több mint 25%-os értékbeni növekedést jelentene a 2019-es évhez képest. Ez már azonban az az üzleti méret, amikor a legnagyobb kihívást a növekedés mellett a hatékonyság jelenti. Ezzel kapcsolatban pedig örömmel osztjuk meg a hírt, mely szerint cégünk, a RetailZoom Magyarország a Next Unio stratégiai és informatikai partnere lesz, és közösen próbáljuk az új csúcsokat meghódítani. Ennek elérése érdekében beazonosítjuk az üzletlánc erősségeit és fejlesztendő területeit, harmonizáljuk és optimalizáljuk a termékportfóliót, valamint a hűségkártyás adatok segítségével szegmentáljuk a boltba betérő vásárlókat, hogy a Next Unio a számukra testreszabott és célzott marketingajánlatokat tehessen. Ezekben a feladatokban óriási szerepe lesz a technológiai fejlesztéseknek, azon belül is elsősorban az ún. MyZoom rendszernek (a RetailZoom online BI eszköze), amely elsődleges forrása lesz mind az operatív, mind a stratégiai döntéshozataloknak.

A Next Unio jelenleg kb. 110 aktív beszállítóval dolgozik együtt, és több mint 10 000 cikkelem található meg a portfóliójában. //

Kapcsolódó cikkeink