Új csomagolás vörös húsoknak

Szerző: trademagazin Dátum: 2007. 11. 28. 08:00

Kifejezetten friss vörös húsok csomagolására tervezték a Cryovac Packaging legújabb fejlesztését, a DarfreshBloom™ csomagolást.A csomagolást 3 fólia kombinációja alkotja. Egy merev, gázzáró alsó fólia, amelyből tálcát formáznak. A második, az új Cryovac® TB270 fél gázzáró, felső skinfólia, amelynek funkciója, hogy hermetikus lezárás mellett szorosan tartsa a húst az alsó fóliarétegen. A harmadik egy gázzáró, felső fedőfólia, amely egyúttal sík felületet biztosít a termék- és márkakommunikáció számára.
A DarfreshBloomTM egyedülálló módon egyesíti a vákuum skincsomagolás előnyeit (cseppmentes, hermetikus lezárás, függőleges kihelyezhetőség, húsérlelés), valamint a védőgázas csomagolás legfőbb tulajdonságait (megmaradó hússzín, megnövelt eltarthatósági idő, nyomtatható, sík felület a termékkommunikációhoz).

Kapcsolódó cikkeink

Még több cikk hasonló témában >

További innovációs termékek