Új burgonyás finomságokat alkotott a Frostkrone
Új burgonyás finomságokat vezet be a Frostkrone Crispy Veggie Snacks (ropogós zöldségsnack) néven, melyek aranybarna külseje ízletes burgonyamousse-tölteléket rejt.
A vegetáriánus falatok elérhetők burgonyából készült rudacska formában és további hozzávalókkal (sajto nacho, krémsajt, cékla) kombinálva. Az elősütött és fagyasztott termékek fogyaszthatók önálló fogásként, köretként, vagy szószba mártogatva.
Tökéletes vendégváró
A ropogós zöldségfalatkák a vendéglátásban is ideálisak – előétel-snackként vagy saláták, hamburger vagy vegetáriánus szelet kísérőjeként.
Elkészíthetők sütőben, forrólevegős sütőben vagy fritőzben. Néhány perc alatt aranybarnára sülnek, és azonnal fogyaszthatóak. Minőségüket hosszan megőrzik.
Frostkrone Food Group
A Frostkrone Food Group székhelye a Észak-Rajna-Vesztfália tartományi városban, Rietbergben található.
A csoport termékeit az élelmiszer-kiskereskedelemben és a vendéglátóiparban értékesíti.
A Frostkrone elsősorban finger foodok és snackek hihetetlenül széles választékáról ismert.
Sokoldalú termékkínálata kapható Skandináviában, Hollandiában, Franciaországban, Spanyolországban, Portugáliában, Nagy-Britanniában, Svájcban, a kelet-európai országokban, Ázsiában és az USA-ban.
Kapcsolódó cikkeink
Pringles Ketchupos ízesítésű snack
Megérkezett a legújabb Pringles-íz. A ketchupízű chipsekkel csípős, bizsergető csavarban…
Tovább olvasom >A Magyar Édességgyártók Szövetsége különleges snack-innovációt díjazott
A Magyar Édességgyártók Szövetsége 2023. május 23-án adta át az…
Tovább olvasom >HiPP Mini zabszívek
A HiPP 2024-ben tovább bővíti snack szortimentjét, és bevezeti a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Miért dugulnak be sorra a csomagautomata szolgáltatók? Ez az adat rámutat az okokra
Egyre népszerűbbek a csomagautomaták: idén már a webshopok közel háromnegyede…
Tovább olvasom >30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
Az elmúlt években a növényi alapú tejtermék-alternatívák nemcsak globálisan, hanem…
Tovább olvasom >