Új brunchozó a budapesti gasztronómiai térképen
Új szolgáltatással bővíti kínálatát a FLAVA Kitchen & More, a Budapest belvárosában található étteremben 2025. március elsején debütál a Flava Cafe & Brunch. A vendégek minden nap 11 és 16 óra között kóstolhatják meg az új brunch kínálatot, míg az esti órákban továbbra is a klasszikus FLAVA vacsoramenüé lesz a főszerep.

A FLAVA Kitchen & More bemutatja a FLAVA Cafe & Brunch-ot
A FLAVA Kitchen & More 2025. március elsejével elindítja új szolgáltatását, a FLAVA Cafe & Brunch-ot, ami új csavart hoz a népszerű belvárosi étterem életébe. Minden nap 11 és 16 óra között találkozhatnak a vendégek az új brunch kínálattal, amelyben a klasszikus kedvencek, mint például az acai bowl vagy az amerikai palacsinta mellett igazi FLAVA stílusú finomságokat is felfedezhetnek a látogatók, mint az új Bun’ n’ Roll termékcsalád, vagy a Banánkenyér french toast. A Michelin-ajánlott étterem este pedig visszatér a klasszikus FLAVA ízekhez, így esténként továbbra is olyan slágerételeké lesz a főszerep, mint a Grillezett polip, vagy a Nádudvari bárányborda.
„Napjainkban új aranykorát éli a brunch kultúra, egyre nagyobb keresletet látunk a késői reggelik és könnyed ebédek iránt. Erre válaszul hoztuk létre a FLAVA Cafe & Brunch márkát, hogy még szélesebb körben szolgálhassuk ki vendégeink igényeit. A brunch mára túlmutat egy egyszerű étkezésen: a társasági élet, a kikapcsolódás és a gasztronómiai élmények központja – és tökéletesen illeszkedik a vendégeink által megismert és kedvelt FLAVA stílushoz”
– emelte ki Mesterházy László, a FLAVA Kitchen & More Hospitality & Guest Experience vezetője.
Az új brunch kínálat is a Varjú Imre Executive Chef által vezetett konyhai csapat ötleteit és ízeit mutatja be, az étteremtől megszokott magas minőségben, friss és izgalmas alapanyagok felhasználásával. A kínálatban a tojásételek, signature tételek, vegán, glutén és laktózmentes, sós és édes fogások is helyet kaptak, minden felmerülő vendégigény lefedésére. Az ételek mellett smoothiek, gyümölcslevek, egészséges italok, koktélok és matcha különlegességek széles választékából választhatnak a látogatók.
Kapcsolódó cikkeink
A brunch egyre népszerűbb Magyarországon
Az elmúlt években a brunch, vagyis a reggeli és ebéd…
Tovább olvasom >Mit eszel, amikor brunch-olsz – A nap videója
Ha eddig valakinek nem lett volna tiszta, pontosan milyen ételek…
Tovább olvasom >További cikkeink
Megéri fenntartható csomagolásra váltani?
A globális élelmiszeriparban a radikális innovációk száma 2007 óta folyamatosan…
Tovább olvasom >Mérséklődött az élelmiszer-alapanyagok világpiaci mutatója januárban
Az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) pénteki jelentése szerint…
Tovább olvasom >Immerszív, hiperperszonális és biztonságos – POS trendek 2025
A fogyasztók 2025-ben minden eddiginél tudatosabbak, elvárásaik gyökeresen alakítják át…
Tovább olvasom >