Új bevásárló- és szórakoztatóközpont Budapesten

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 10. 06. 00:01

November 11-én nyitja meg kapuit a XI. kerületben Budapest egyetlen, idén átadásra kerülő bevásárló- és szórakoztatóközpontja, az Allee. Az Inditex ruházat- és divatárucsoport beköltözésével gyakorlatilag meg is telt a bevásárlóközpont területe.

Az Allee-ba vetett bizalmat jól mutatja, hogy számos bérlő új üzletet nyit, nem pedig máshonnan költözteti át már meglevő boltját. A jelen gazdasági körülmények között a nagy kiskereskedelmi láncok jelentősen visszafogták terjeszkedési stratégiájukat, új egységeket pedig csak olyan helyeken, házakban nyitnak, ahol megfelelő forgalomra számítanak.
"A bevásárlóközpontot a XI. kerület hivatalos napján 11. hó 11-én, stílusosan délelőtt 11 óra 11 perckor nyitjuk meg" – mondta Baross Pál az Allee-t építő ING Magyarország Ingatlanfejlesztő Kft. ügyvezető igazgatója.
A bevásárlóközpont üzletei november 11-ét követően hétfőtől szombatig 9:00 órától 21:00 óráig, vasárnap pedig 9:00-től 19:00 óráig fogadják az érdeklődőket, bár az egyes bérlők nyitva tartása (pld. mozi, kaszinó) ettől eltérhet – írja a tozsdeforum.hu.

Kapcsolódó cikkeink