Ügyvezető igazgatót igazolt a Jófogás

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 07. 02. 11:15

Július elsejétől Palocsay-Zubor Géza a Jófogás.hu-t is működtető Schibsted Classified Media Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. A szakember több mint egy évtizede tevékenykedik a hazai és nemzetközi e-kereskedelmi szektorban, de komoly tapasztalattal rendelkezik az online értékesítés, valamint a tartalomszolgáltatás területén is. Ügyvezető igazgatóként Palocsay-Zubor Géza elsősorban az apróhirdetési portál további kereskedelmi és szolgáltatási fejlesztésén munkálkodik majd.

Palocsay-Zubor.Geza.Jofogas

Palocsay-Zubor Géza a Sanoma Budapest kiadó hirdetési igazgatójaként az értékesítési stratégiáért és az árbevételek optimalizálásáért felelt éveken át, majd az Árukereső.hu e-kereskedelmi cégnél két területen is bizonyított: értékesítési igazgatóként öt országban felügyelte a sales tevékenységeket, operatív igazgatóként pedig a napi működést irányította. Ezt követően rövid kitérő után csatlakozott a Schibsted Hungary csapatához.

Palocsay-Zubor Géza elődje, Budai László egy londoni székhelyű nemzetközi vállalatnál ügyvezetőként folytatja pályafutását.

A Schibsted Classified Media a világ 29 országában közel 7000 főt foglalkoztat. Magyarországon a Jófogás.hu mellett a skandináv médiacég üzemelteti a Használtautó.hu oldalt is. A magyar piaci jelenlét kiemelten fontos a vállalat számára, amelyet a folyamatos bővítések, valamint a szolgáltatások állandó fejlesztése is jelez.

Kapcsolódó cikkeink