Tüzes koktélok a pult tetejéről

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 08. 02. 00:01

Július végén elképesztő táncshow-val, hűsítő Cuba Librékkel, lángokba boruló pulttal és lélegzetelállítóan gyönyörű és ügyes flaires lányokkal elrajtolt a Bacardi & Coke Összeolvadás Éjszakája Turné.

Az első állomáson a Balaton partján nem csak a rum keveredett a kólával, a víz ért össze a homokkal, de rengeteg fiú és lány talált egymásra és mozdult együtt a zene ritmusára. Pénteken a siófoki Coke Club-ban, szombaton pedig Balatonmáriafürdőn valami új, különleges, egyedi indult útjára. Négy táncos bombanő, repülő rumosüvegekkel, pezsgő, jéghideg kólával, hatalmas, hűs jégkockákkal, frissítő koktélokkal a pulton és a pult mögött: ez az Összeolvadás Éjszakája, egy különleges mixercsapattal.
A Bacardi & Coke Mix ’n’ Dancers lányok nem csak a koktélkeveréshez értenek. Az elbűvölő csajok egyenesen a táncparkettről álltak be a pult mögé, illetve ugrottak fel arra. A Bacardi & Coke Bar & Stage ugyanis nem csak italpult, hanem színpad is egyben, ahol a lányok a vendégek összes érzékszervére hatnak. Az isteni, eredeti Cuba Librével az ízlelőbimbókat kényeztetik, magával ragadó, tüzes táncukkal az éhes szemeket elégítik ki.
A jéghideg koktélok és a tüzes lányok mellett ajándékokkal is csábít a buli, hiszen minden Cuba Libre mellé jár egy beszállókártya is, amivel, ha regisztrálnak a buli weboldalán, fantasztikus nyereményekhez juthatnak a vendégek.
Aki az első fergeteges táncos koktélshowról lemaradt, készülhet a következőre, hiszen a turné folytatódik. Augusztus 7-én, szombaton, Táton az Ice Beach-en alkot majd újra varázslatos egységet a zene, a Bacardi, a Coke, a lime, a jég, a csodaszép mixerlányok és mindenki, aki ott lesz és kér egy italt az Összeolvadás Éjszakáján.
A Bacardi és a Coca Cola majdnem tíz éve indította útjára az Összeolvadás Éjszakája turnét, melynek minden állomása felejthetetlen bulit ígér.Kapcsolódó cikkeink