TUDÁSFÓRUM kis- és középvállalkozások cégvezetői, döntéshozói részére – 2013 tavasz

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 05. 10. 11:49

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) Komárom-Esztergom Megyei Szervezete és a Trade Magazin „Tudásfórum kis- és középvállalkozások cégvezetőinek, döntéshozóinak részére – 2013 tavasz” címmel sajtónyilvános üzleti rendezvényt szervez május 13-án.

A rendezvény azoknak a vállalkozásvezetőknek szól, akiket érdekel, hogy ebben a nehezedő gazdasági környezetben miként tudja cége költségeit csökkenteni, valamint bevételeit és általában hatékonyságát növelni. Az esemény célja, hogy a résztvevő előadó cégek esettanulmányain keresztül konkrét problémák megoldására gyakorlati javaslatokat adjon. A résztvevők olyan előadóktól hallhatnak fontos, piaci információkat, mint például Kozák Ákos, a GfK igazgatója, aki előadásában elemzi a gazdasági folyamatokat és a térségi kilátásokat. Pontos ismereteket nyújt a regionális piac sajátosságairól és a jelenlegi fogyasztási trendekről és várható kilátásokról. Előadást tart továbbá Zsivola Gabriella, a Vodafone üzletágvezetője teljeskörű infokommunikációs szolgáltatások költséghatékony használatáról, valamint Krázli Zoltán a GS1 vezető szakértője a hatékonyságnövelő termék és szolgáltatás nyilvántartási megoldásokról és adatrendezésről, amely mindig pontos információkat biztosít a cégtulajdonosok számára. Az eseményen hasznos információkat nyújt majd az FHB bank vezérigazgató-helyettese Dr. Walter György a hitelmegoldásokról, illetve akár a hitel nélküli, gondos pénzügyi menedzselésről.

Az előadó cégek sok meglepetéssel, interaktív programokkal, ajándékkal készülnek.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Amennyiben Ön is szeretne részt venni a rendezvényen, kérjük, küldje el jelentkezését, a helyszín alatt feltűntetett elérhetőségek egyikére vagy töltse ki online jelentkezési lapunkat a trademagazin.hu/rendezvenyek/roadshow-2013 linkre kattintva. A regisztráció zárása és jelentkezési határidő az esemény előtt 2 nappal.

Helyszín: Edutus Főiskola I. emeleti díszterem (2800 Tatabánya, Stúdium tér 1.)

Időpont: 2013. május 13. hétfő, 16-19 óra

Regisztráció: Trade Magazin: Szabó Tímea marketing menedzser, tel.: 30/826-4159; e-mail: [email protected]

Kapcsolódó cikkeink