Trendi karpántok a Pom Bär csomagokban

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 03. 08. 12:05

Különleges formájú, divatos karpántok kerültek a Pom Bär csomagokba. A 11 különböző formájú és színű karpánt – csillag, kutya vagy éppen lovon ülő cowboy – a karról levéve visszanyeri eredeti formáját. A színes kiegészítők így nemcsak a napi öltözék, hanem a gyerekszobák fontos hangulatelemei is.

A Pom Bär csomagolások most igazi meglepetéseket rejtenek kicsiknek és nagyoknak egyaránt, hiszen különleges karpánt került a csomagokba. A szilikon alapú karkötők 11 különböző – kutya, csillag, helikopter vagy éppen hercegnő – formát öltve várják, hogy kézre kerüljenek. Érdekességük, hogy habár felvéve egy egyszerű karpánt formát öltenek, a karról lekerülve rögtön visszanyerik eredeti formájukat, így a szobák hangulatos kiegészítői is egyben.

A Pom Bär az igazi nassolás örömét hozza el négy különböző ízesítésben. Az original, sajtos, tejszínes-újhagymás és ketchup ízesítésű burgonyasnackek kicsik és nagyok kedvence immár 21 éve. A Pom Bär snackek napraforgóolajjal készülnek, és nem tartalmaznak semmilyen mesterséges aromaanyagot, tartósítószert és színezékanyagot.

Kapcsolódó cikkeink