Továbbra is lendületben a SPAR

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 02. 14. 08:00

Idén is folytatja szupermarketjei átalakítását a SPAR Magyarország. A cél, hogy a SPAR üzletekben a minőség és választék még hangsúlyosabb legyen, és a már megszokott magas színvonal fogadja a vásárlókat.Az önkiszolgáló típusú üzletekben az alapterülettől függő szortiment bővítése mellett a legjelentősebb változtatások: látványpékség kialakítása, új, modern kenyérállványok és adagolók beállítása, a hús, a baromfi és az előre csomagolt sajttermékek fali hűtőkben történő elhelyezése, valamint a SPAR szupermarketekre jellemző látványos zöldség-gyümölcs kihelyezés.
A fél-önkiszolgáló típusú üzletekben az előző típusnál megvalósított változtatásokon kívül friss húst, csemegeárut és sajtot kínáló pult széles választéka is várja a vásárlókat. Az üzletek adottságait figyelembe véve grillsütők is beépítésre kerülnek.
A legnagyobb mértékű átalakítás a SPAR Modell üzletekre jellemző. Az előbbi típusok újításain túl grilltermékek, hidegkonyhai készítmények, cukrászati termékek, illetve esetenként convenience-termékek is szolgálják a vásárlók további kényelmét.
Az idei évben a SPAR-csoport több ütemben 70 üzletet alakít át.

Kapcsolódó cikkeink