Tovább bővült a SPAR kiskereskedői hálózata

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 06. 05. 11:22

A SPAR kiváló termékei már Szárligeten is elérhetők, hiszen június 5-én megnyílt az első SPAR market a településen. Ezzel tizennyolcra nőtt a SPAR franchise üzleteinek száma.

Spar-nyitas

Ónodi László tulajdonos-boltvezető már évek óta üzemeltetett élelmiszer boltot a községben, új SPAR üzlete a korábbit felváltva, nagyobb alapterülettel, azzal szemben nyílt meg. A kertvárosi környezetben elhelyezkedő 89 m2 eladóterű, családias légkörű áruház eddigi kínálata SPAR márkatermékekkel és csak a SPAR-nál forgalmazott exkluzív márkákkal is bővült. A helyben sütött pékáruk, csemege termékek gazdag választéka mellett a SPAR saját húsüzeméből származó, előrecsomagolt húsáruk is helyet kapnak az áruválasztékban.

A SPAR Magyarország Kft. 2012 szeptemberében indította el együttműködési programját családi vállalkozásban dolgozó kiskereskedőkkel. Az együttműködés során a kiskereskedők teljes önállóságukat megtartják, boltjaik választéka azonban nő, élvezhetik a SPAR több szolgáltatását (logisztika, reklám, informatika, hűségakciók, SuperShop program), a vásárlók pedig kedvezőbb fogyasztói árakkal találkozhatnak az üzletekben. Ugyanakkor mindazon előnyök, melyekkel a tulajdonosként, családi vállalkozásként üzemeltetett egység rendelkezik (kiszolgálási színvonal, vevőismeret, a vásárlókkal való személyes kapcsolat) hosszabb távon beépülnek a SPAR üzleti kultúrájába is, tovább emelve annak színvonalát.

Az áruház hat fős személyzettel a hét minden napján várja a vásárlókat.
Cím: Szárliget 2067, Petőfi S. u. 3.
Nyitva tartás: H-Szo: 06.00-20.00, V: 07.00-17.00

Kapcsolódó cikkeink