Torkos Csütörtök: csatlakozási felhívás éttermi beszállítók, nagykereskedők részére

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 02. 09. 10:37

A korábbi évek hagyományait követve, a Magyar Turizmus Zrt. 2011-ben is meghirdeti a Torkos Csütörtök akciót. Az akcióhoz mindazon éttermek és vendéglátóipari egységek csatlakozhatnak, akik vállalják, hogy március 10-én egész nap – teljes nyitva tartási idejük alatt – ’a la carte’ kínálatukból 50%-os kedvezményt biztosítanak a számla végösszegéből a helyben fogyasztásra, készpénzes vagy bankkártyás fizetés esetén (ha erre lehetőség van az év többi szakaszában is).

A hamvazószerdát követő napon évről évre több étteremben étkezhetnek fél áron a vendégek. 2010-ben a több mint 1300 étterem és a Magyar Turizmus Zrt. együttműködésének köszönhetően 230 ezernél is több vendég torkoskodott.

Az esemény időpontja 2011-ben: március 10.

A Magyar Turizmus Zrt. 2011-ben ismét csatlakozási lehetőséget hirdet nagykereskedők, illetve éttermi beszállító cégek részére.

Az együttműködési lehetőség lényege:
Amennyiben a beszállító cég a Torkos Csütörtök előtti héten vagy azt megelőzően kedvezményt biztosít az akcióhoz csatlakozott éttermek számára, az MT Zrt. tájékoztatja a csatlakozókat a cég ajánlatáról, illetve a felajánló cégeket megjelenteti a www.menjunkenni.hu honlapon. Az együttműködés pontos részleteit az MT Zrt. az egyes beszállítókkal egyenként egyezteti.

Kérjük, hogy jelentkezését Hegedűs Sára termékmenedzsernek küldje el a [email protected] email címre. Jelentkezésében jelölje meg a következőket:
– a kedvezmény tartalma és mértéke,
– a kedvezményes időszak hossza (dátum, …-tól …-ig, megjelölve, hogy mikori megrendelésre, illetve kiszállításra vonatkozik a lehetőség),
– az ország egész területére érvényes-e a kedvezmény vagy csak bizonyos területekre.

További információt a [email protected] elektronikus levélcímen, illetve a 488-8747-es telefonszámon kaphatnak az érdeklődők.

Kapcsolódó cikkeink