Töretlenül fejlődik a Kékkúti

Szerző: trademagazin Dátum: 2008. 03. 28. 08:00

Tavaly a Kékkúti Ásványvíz Zrt. összes ásványvízeladása meghaladta a 171 millió litert, áll a cég sajtóközleményében, amellyel 12 milliárd forint feletti forgalmat realizált.Az ásványvíz-palackozó cég 3 márkájával – Theodora, Nestlé Aquarel és Perrier – 2007-ben mennyiségben 15,8 százalékos, értékben 21,6 százalékos piaci részesedést ért el a Nielsen kumulált adatai szerint a kereskedelemben és a HoReCa-ban.
A folyamatosan változó fogyasztói trendekhez igazodva a palackozócég 2007-ben a Theodora és Nestlé Aquarel márkái-val belépett az ízesített ásványvizek piacára. A múlt év végén a cégvezetés az ízesített termékek kulcsmárkájának a Nestlé Aquarelt választotta, így a 2007-ben bevezetett Nestlé Aquarel eperízű üdítőital mellett 2008-ban barackízű szénsavmentes üdítőitallal bővíti a Nestlé Aquarel üdítőitalok kínálatát. Ezzel egy időben a társaság a Theodora ásványvízalapú ízesített üdítőitalok forgalmazását szünetelteti.
2008. március elsejétől a Kékkúti Ásványvíz Zrt. arany fokozatú támogatója a Magyar Vízilabda Szövetségnek. A szponzori megállapodás értelmében a magyar vízilabdasport 2010. év végéig élvezi a cég támogatását.

Kapcsolódó cikkeink