Jön a tökös tejeskávés sör

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2020. 09. 01. 11:12

Egy Harpoon Brewery nevű sörfőzdével összefogásban ereszt forgalomba új italkülönlegességeket a Dunkin’ Donuts – írja a Store Insider nyomán az origo.

 


A két cég az utóbbi két évben közösen különböző kávés söröket már piacra bocsátott, sőt, Harpoon Dunkin’ Coffee Porter nevű terméküket ismét árulni kezdik. A specialitás ismételt bevezetése mellett a cégpáros további három sörkülönlegesség értékesítését is megkezdi, melyekből egy szintén kávés, a másik kettő azonban fánk felhasználásával készül.

A cég őszi tökös tejeskávéja által inspirált Harpoon Dunkin’ Pumpkint
tökkel, a tökös pitéhez általában használt fűszerekkel és kávéval elegyítve főzik a szakemberek.

A Harpoon Dunkin’ Boston Kreme előállítása hamisítatlan fánkkal és kakaóreszelékkel összekutyulva történik, ami úgynevezett kelttésztás és csokoládés jegyeket kölcsönöz az innivalónak. A Harpoon Dunkin’ Jelly Donut fánkkal, valamint málnapürével készül, és a gyártók bizonyos Citra nevű aromakomló hozzáadásával némi citrusos jelleggel is felruházzák a zamatot.

Úgy tűnik, az új specialitások csak a Harpoon-söröket egyébként is értékesítő üzletekben fognak megjelenni, vagyis valószínűleg csak Amerikában lehet majd megvásárolni őket – derül ki a Food Buisiness News cikkéből. (origo)

 

Kapcsolódó cikkeink