Tizenhat üzletet nyit a Banco Fresco Olaszországban

Szerző: Trademagazin Dátum: 2021. 06. 03. 15:59

Az olaszországi frissáru-forgalmazó Banco Fresco az idei évben hat, 2022-ben további tíz üzlet megnyitását tervezi, 2023-ra pedig kétszeresére kívánja bővíteni hálózatát. A nagyratörő tervet sikeres teszt előzte meg a Piedmont régióban, ahol a cég két üzletet nyitott Torinóban és Beinascóban.

A 2017-ben alakult vállalat mintegy 3250 frissáru cikkelemet kínál. Az elsősorban kínált zöldség és gyümölcs mellett, amely a cég környezetvédelem melletti elkötelezettsége okán kizárólag lédig formában kapható, megtalálhatók a választékban hazai és külföldről beszerzett sajtok és tejtermékek, hús- és csemegeáru, hal, valamint az El Pan pékséggel együttműködésben pékáru. Minden egység helyet ad egy El Pan pékség-kávézónak is, ahol különböző kiszerelésű kenyerek, pizzák és focacciák, valamint péksütemények, forró italok és aperitifek rendelhetők.

A kereskedelmi lánc célja újraalkotni a régmúlt olasz helyi piacainak tipikus hangulatát a modern kereskedelem jellemzőivel ötvözve. Az üzleti modell hasonlít a Denis Dumont alapította francia Grand Frais-re.

Kapcsolódó cikkeink