Tizenhat millió eurót költ üzletfelújításra a Billa Bulgáriában

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2023. 06. 26. 09:02

A Billa Bulgáriában több mint 16 millió euró beruházásával újítja fel üzleteit 2023 folyamán.

Az üzletek átfogó felújítása kiterjed a bejárat környéki területek átépítésére; új digitális megoldások – többek között önkiszolgáló pénztárak – integrálására; valamint új, a könnyebb tájékozódást segítő és így a vásárlást kényelmesebbé tevé belső elrendezés kialakítására – közölte a vállalat.

A REWE csoport tulajdonában álló kiskereskedő az év eleje óta a négy üzletét modernizálta: Blagoevgradban, Várnában, Ruszéban és Shumenben, amelyek mostantól modernt külsővel és új kényelmi szolgáltatásokkal várják a vásárlókat.

Az év végéig a Billa további hét üzletben tervez korszerűsítést, valamint további 34 helyszínen részleges felújítást.

Pozitív fogadtatás

– Rendkívül elégedettek vagyunk az üzletfelújítási programunk előrehaladásával és a vásárlók pozitív visszajelzéseivel – nyilatkozta Vygintas Šapokas, a Billa Bulgária ügyvezető igazgatója.

– Az általános felhasználói élmény javítására összpontosítunk – az elmúlt három évben közel 60 millió BGN-t fektettünk be üzleteink legújabb európai trendeknek megfelelő korszerűsítésébe.

Önkiszolgálás

A felújítási folyamat részeként az üzletlánc 63 helyszínén már bevezetésre kerültek az önkiszolgáló pénztárak.

A felújított Billa-üzletekben a vásárlók különböző fenntartható és környezetbarát megoldásokkal is találkozhatnak – így például energiahatékony hűtőberendezésekkel és LED-világítással. A papírcímkéket elektronikus polccímkék váltották fel, amelyek részletes információt nyújtanak az egyes termékek eredetéről, súlyáról és áráról.

Az üzletek felújítása alatt a Billa hűségkártyát használók 10%-os kedvezménnyel vásárolhatnak az üzletlánc többi üzletében.

ESM

Kapcsolódó cikkeink