Tizenhárom millió dollárból korszerűsíti Georgia-i üzemét az Anheuser-Busch

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2023. 11. 30. 09:26

A cartersville-i telephelyen végrehajtott beruházás eredményeként a vállalat a sörökön és a kézműves termékeken túlmenően növeli a hard seltzerek és az RTD-koktélok gyártását.

Az AB InBevhez tartozó Anheuser-Busch idén 13 millió dollárt költött beruházásokra az Atlantától mintegy 45 mérföldre északnyugatra fekvő Cartersville-i sörfőzdében.

A beruházásokkal a vállalat tovább erősíti a sörgyárban a sörön és a kézműves termékeken túlmenően az egyéb italok előállítását, valamint korszerűsíti az infrastruktúrát és a berendezéseket, amelyekkel a létesítmény hosszú távon fenntarthatóvá válik.

Míg az Anheuser-Busch a legtöbb figyelmet az olyan sörök révén kapja, mint a Bud Light és a Michelob Ultra, jövőképének egyre fontosabb részét képezi kézműves üzletága és a sörön túli egyéb termékeket tartalmazó portfóliója, melyben megtalálható a Kona Big Wave, valamint a hard seltzerek, a dobozos borok és az RTD-koktélok. A Cartersville-i beruházással a sörgyártó képes lesz kielégíteni a jövőben ezen italok iránt várhatóan növekvő fogyasztói keresletet.

A termelés mellett a 13 millió dolláros beruházás az energiarendszer korszerűsítésére is irányul, amely növeli a hatékonyságot és mérsékli az energiahordozók felhasználását.

Az élelmiszer- és italgyártók új, illetve meglévő létesítményekbe történő beruházásainak egyik fő célja a költségcsökkentés mellett sokszor a környezeti lábnyom mérséklése. A közelmúltban a PepsiCo, a Cargill és a Kraft Heinz jelentett be zöld célokat megfogalmazó projekteket.

Food Dive

Kapcsolódó cikkeink