Trade magazin > Hírek és cikkek > Piaci Hírek > Tíz százalékkal is csökkenhet a húsipar termelése az idén
Tíz százalékkal is csökkenhet a húsipar termelése az idén
🎧 Hallgasd a cikket:
A hús- és hústermékek fogyasztói árának emelkedése várható, feltehetően az év második felében, emellett pedig az import-verseny is fokozódik.
A Magyar
Húsiparosok Szövetsége által szervezett
Húsvéti Sajtóreggelin kiderült, hogy az
élősertés ára növekszik a közeljövőben
mindegy 10-30%-kal (az állománycsökkenés
mértékétől függően) és a belföldi
fogyasztás stagnál, esetleg néhány
százalékkal visszaesik.

Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Uniós adó jöhet az ultrafeldolgozott élelmiszerekre és az alkoholos üdítőkre – készül az EU első kardiovaszkuláris akcióterve
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A Baltikum felé nyit a magyar élelmiszerexport
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Ipari alkoholgyártás: sokkal több mindenben jelen van, mint gondolnánk
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
