Trade magazin > Hírek és cikkek > Piaci Hírek > Tíz százalékkal is csökkenhet a húsipar termelése az idén
Tíz százalékkal is csökkenhet a húsipar termelése az idén
A hús- és hústermékek fogyasztói árának emelkedése várható, feltehetően az év második felében, emellett pedig az import-verseny is fokozódik.
A Magyar
Húsiparosok Szövetsége által szervezett
Húsvéti Sajtóreggelin kiderült, hogy az
élősertés ára növekszik a közeljövőben
mindegy 10-30%-kal (az állománycsökkenés
mértékétől függően) és a belföldi
fogyasztás stagnál, esetleg néhány
százalékkal visszaesik.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
„Falatnyi történetek: Mesék maradék nélkül” – meseíró pályázatot hirdetett a Nébih
Első alkalommal hirdette meg országos meseíró pályázatát a Nemzeti Élelmiszerlánc-…
Tovább olvasom >AM: a térséget érintő válságok leküzdésében is óriási szerepe van a FAO-na
Nagy szerep hárul a nemzetközi szervezetekre az Európát és Közép-Ázsiát…
Tovább olvasom >A FAO európai és közép-ázsiai tagországainak informális konzultációja Magyarországon
Nagy szerep hárul a nemzetközi szervezetekre az Európát és Közép-Ázsiát…
Tovább olvasom >