Trade magazin > Hírek és cikkek > Piaci Hírek > Tíz százalékkal is csökkenhet a húsipar termelése az idén
Tíz százalékkal is csökkenhet a húsipar termelése az idén
A hús- és hústermékek fogyasztói árának emelkedése várható, feltehetően az év második felében, emellett pedig az import-verseny is fokozódik.
A Magyar
Húsiparosok Szövetsége által szervezett
Húsvéti Sajtóreggelin kiderült, hogy az
élősertés ára növekszik a közeljövőben
mindegy 10-30%-kal (az állománycsökkenés
mértékétől függően) és a belföldi
fogyasztás stagnál, esetleg néhány
százalékkal visszaesik.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Századvég: az aszály hajtotta fel a júliusi élelmiszerárakat
Júliusban az éves infláció 4,3 százalékra lassult, havi összevetésben azonban…
Tovább olvasom >Többmilliárdos kárt okoznak évente Magyarországon a hamisított élelmiszerek és italok
Csak Magyarországon évente közel 16 milliárd forintos bevételkiesést és több…
Tovább olvasom >Új pénzügyi igazgató és ellátási lánc igazgató csatlakozik a HEINEKEN Hungária csapatához
Két kulcsfontosságú területen is új szakember csatlakozott a HEINEKEN Hungária…
Tovább olvasom >