Trade magazin > Hírek és cikkek > Piaci Hírek > Tíz százalékkal is csökkenhet a húsipar termelése az idén
Tíz százalékkal is csökkenhet a húsipar termelése az idén
A hús- és hústermékek fogyasztói árának emelkedése várható, feltehetően az év második felében, emellett pedig az import-verseny is fokozódik.
A Magyar
Húsiparosok Szövetsége által szervezett
Húsvéti Sajtóreggelin kiderült, hogy az
élősertés ára növekszik a közeljövőben
mindegy 10-30%-kal (az állománycsökkenés
mértékétől függően) és a belföldi
fogyasztás stagnál, esetleg néhány
százalékkal visszaesik.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
KSH: áprilisban a kiskereskedelmi forgalom az előző év azonos időszakit 5,0, az előző havit 2,0 százalékkal haladta meg
2025. áprilisban a kiskereskedelem forgalmának volumene a nyers adat szerint…
Tovább olvasom >Csökkent a FAO élelmiszerár-indexe májusban
Csökkent az élelmiszertermékek világpiaci árának referenciaértéke májusban az előző hónaphoz…
Tovább olvasom >Az euróövezetben nőtt a kiskereskedelmi forgalom áprilisban
Havi és éves összehasonlításban egyaránt nőtt a kiskereskedelmi forgalom az…
Tovább olvasom >