Trade magazin > Hírek és cikkek > Piaci Hírek > Tíz százalékkal is csökkenhet a húsipar termelése az idén
Tíz százalékkal is csökkenhet a húsipar termelése az idén
A hús- és hústermékek fogyasztói árának emelkedése várható, feltehetően az év második felében, emellett pedig az import-verseny is fokozódik.
A Magyar
Húsiparosok Szövetsége által szervezett
Húsvéti Sajtóreggelin kiderült, hogy az
élősertés ára növekszik a közeljövőben
mindegy 10-30%-kal (az állománycsökkenés
mértékétől függően) és a belföldi
fogyasztás stagnál, esetleg néhány
százalékkal visszaesik.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Fogyasztóvédelmi kiválóságok díjazása: elismerték a 2024. év legjobbjait
Az idei év kiemelkedő fogyasztóvédelmi referensei és különdíjazottjai vehették át…
Tovább olvasom >KSH: az ipari termelés 0,2 százalékkal mérséklődött októberben
Októberben az ipari termelés volumene 0,2, munkanaphatástól megtisztítva 3,1 százalékkal…
Tovább olvasom >A technológiai fejlődés és az üzleti utazások
Az International Workplace Group (IWG) – a hibrid munkamegoldások piacának…
Tovább olvasom >