Tisztújítás az MNGSZ-ben
Májusban tisztújítás zajlott a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetségben is. Hatodik alkalommal választották meg Krivács Andrást az ország legnagyobb gasztronómiai szervezete élére. Kijelölték a következő időszak alelnökeit és szakmai témákért felelős személyeket is. A korábbi tisztségviselők köre kiegészült fiatal szakemberekkel.
Közétkeztetésért felelős szakács alelnök lett ismét Ambrus György (Békés megyei Pándy Kálmán Kórház, Gyula, élelmezésvezető). Folytatásra kapott bizalmat Hajcsunk Tibor barista alelnök (Pasco Caffe), Barabás Zoltán általános alelnök (Barabás étterem, Debrecen), Mayer Gyula (Séf Szki. Veszprém) szakképzésért felelős alelnök, valamint éttermi és sommelier alelnökként Bobák József (MNGSZ Jász-Nagykun-Szolnok megyei elnök) is tovább folytatja munkáját.
Két új alelnökkel bővült a vezetőség Petrezselyem Adrienn cukrász alelnök (Petre Cukrászda Tata) és Adamek Balázs casual és fine diningért felelős alelnök (Diófa Étterem, Székesfehérvár) személyében. //
Kapcsolódó cikkeink
A fenntartható közétkeztetés áll a X. Közétkeztetési Szakácsverseny középpontjában
Tizedik alkalommal mérhetik össze tudásukat a Közétkeztetési Szakácsversenyen (KÖSZ) az…
Tovább olvasom >Erősíti európai uniós és nemzetközi érdekképviseletét a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara
Cseh Tibor András személyében új, európai uniós agrárstratégiáért és külkapcsolatokért…
Tovább olvasom >Magyar siker a 2024-es Kulináris Olimpián Stuttgartban
Az 1900-as évektől négyévente megrendezésre kerülő IKA Culinary Olympics Stuttgartban …
Tovább olvasom >További cikkeink
Elboronáljuk – A nap videója
De nem is akárhogyan! Fantasztikus ötlet – emberi kreativitás, AI-segítség…
Tovább olvasom >Quadratisch, demokratisch, gut – A nap képe
Menj szavazni – üzeni egy demokratikus csokoládé. Hétfő reggel már…
Tovább olvasom >