Tisztelt Olvasó, kedves Kollégák!

Szerző: trademagazin Dátum: 2006. 11. 20. 08:00

Örömmel köszöntelek Benneteket egy új lap új rovatának bemutatkozásakor. Sokan ismeritek a lap indulásának hátterét, amelynek leglényegesebb eleme az, hogy egyre több új igény és elvárás fogalmazódik meg az iparral és kereskedelemmel szemben, és egyre több új igény és elvárás fogalmazódik meg velünk, értékesítőkkel szemben is.
Lássuk be és lássuk meg, hogy szükségünk van az új kihívásokra, szükségünk van az előrelépésre, egyfajta megújulásra.
Szükségünk van arra, hogy teret és lehetőséget biztosítsunk egymásnak, hogy mélyebben ismerhessük meg egymás feladatait, gondolatait, és közösen keressük a megoldásokat a közös problémákra.
Szükségünk van arra, hogy megismerjük és megosszuk egymással sikereinket, melyek révén jó példával, ötletekkel, tanácsokkal támogathatjuk egymást, egy szűkebb szakmai közösség – az értékesítők – munkájának fejlődését.
Olyan fórumot kívánunk teremteni, ahol az értékesítéssel és üzletfejlesztéssel foglalkozók „egymás közt” cserélnek eszmét, tájékozódnak új megoldásokról és lehetőségekről, válaszokat kapnak az őket – minket – leginkább foglalkoztató kérdésekre.
A rovatot szándékaink szerint e közös feladatok és érdekek mentén szerkesztjük, amelyben számítunk aktív részvételetekre, témák felvetésére, vélemények, javaslatok közreadására.

Kapcsolódó cikkeink