A baba íze
A kávé fogyasztását még élvezetesebbé, felejthetetlenebbé igyekszik tenni a – nevében a formája – baba elnevezésű édesség, amit az olaszok főleg kávéval, cappuccinoval fogyasztanak, de összetörve fagylaltkelyhek kedvelt „megbolondítója” is lehet.
A nálunk is kapható hamisítatlan baba eredeti olasz recept alapján készül. A jellegzetes formájú piskótákat rumban áztatják, majd a cukrozott, de alkoholtartalmában teljes értékű itallal együtt üvegekbe rakják.
A baba különlegessége az, hogy az üvegben sem veszíti el formáját és aromáját, hiszen ott is tovább ázik a szirupban, és évek múlva is „meglepetést” okoz az alkoholhoz nem szokott édesszájúaknak.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Csütörtöktől fogad vendégeket Hévíz legújabb szállodája
Elsősorban a hazai turistákra, valamint a környező országokból érkező vendégekre…
Tovább olvasom >Samponutántöltés – A nap képe
Svéd fenntarthatósági megoldás – ráadásul a felirat szerint a megtakarítás…
Tovább olvasom >Május 17-én minden út a sörfőzdékhez vezet!
Hétvégén, május 17-én, szombaton országos program keretében nyílnak meg az…
Tovább olvasom >