Tesztgyőztes a Ceres mákos bejgli
A Magyar Ár-Érték arány kutató Egyesület terméktesztjén első helyezést ért el a Ceres mákos bejgli 50% töltelékkel.
A bejgli elmaradhatatlan karácsonyi édesség, ezért egyre nagyobb a kínálat a boltokban is a minőségi bejglikből. A Magyar Ár-Érték arány kutató Egyesület és a maradokapenzemnel.blog.hu rendszeresen végez termékteszteket és aktuális, az országos láncokban elérhető mákos bejglik terméktesztjén első helyezést ért el a Ceres mákos bejgli 50% töltelékkel. Az Egyesület az immár 5. alkalommal megjelentetett TOP 50 Élelmiszer éves kiadványában, a Ceres termékek harmadik éve kerülnek több kategóriában is a győztesek közé.
„Termékeink gyártásánál nagy figyelmet fordítunk a kiváló minőség mellett arra is, hogy a fogyasztóink az általuk legjobban kedvelt ízeket tudják megvásárolni a kínálatunkból. Ezért különösen büszke vagyok arra, hogy az Egyesület értékelése szerint a termékünkről elmondható, hogy „a töltelék mennyisége és állaga is házias jellegű”
– nyilatkozta Mikos István a Ceres Zrt vállalati igazgatója.
A Ceres szezonális kínálatában a klasszikus bejglik mellett tekercsek, habtermékek és tortalapok is megtalálhatóak, amelyek már elérhetőek a nagyobb üzletek polcain.
Kapcsolódó cikkeink
Innováció és hagyomány kéz a kézben
Fenntartható fejlődés, technológiai újítások, tudatos márkaépítés – ezek mentén alakítja…
Tovább olvasom >Kevesebb cukor, minimális szénhidrát
A cukormentes és szénhidrátcsökkentett élelmiszerek piaca ma már messze túlmutat…
Tovább olvasom >Minden jó, ha a kezdete jó
Nem csak reggel, nem csak napindító étkezésként, nem csak a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Amitől a terméket a kosárba helyezzük – kutatás
A PwC és a Publicis Groupe Hungary legújabb közös kutatása…
Tovább olvasom >Korhatár alá került az energiaital: amit minden boltosnak tudnia kell
Június 11-től életbe lépett az energiaitalok árusítására vonatkozó új szabályozás:…
Tovább olvasom >Tízmilliók egy nyitófüllel – elindult a XIXO történetének legnagyobb nyereményjátéka
Idén nyáron minden eddiginél nagyobb dobásra készül a XIXO: elindult…
Tovább olvasom >