Tesztgyőztes a Ceres mákos bejgli

Szerző: Trademagazin Dátum: 2022. 12. 22. 12:07

A Magyar Ár-Érték arány kutató Egyesület terméktesztjén első helyezést ért el a Ceres mákos bejgli 50% töltelékkel.

A bejgli elmaradhatatlan karácsonyi édesség, ezért egyre nagyobb a kínálat a boltokban is a minőségi bejglikből. A Magyar Ár-Érték arány kutató Egyesület és a maradokapenzemnel.blog.hu rendszeresen végez termékteszteket és aktuális, az országos láncokban elérhető mákos bejglik terméktesztjén első helyezést ért el a Ceres mákos bejgli 50% töltelékkel. Az Egyesület az immár 5. alkalommal megjelentetett TOP 50 Élelmiszer éves kiadványában, a Ceres termékek harmadik éve kerülnek több kategóriában is a győztesek közé. 

„Termékeink gyártásánál nagy figyelmet fordítunk a kiváló minőség mellett arra is, hogy a fogyasztóink az általuk legjobban kedvelt ízeket tudják megvásárolni a kínálatunkból. Ezért különösen büszke vagyok arra, hogy az Egyesület értékelése szerint a termékünkről elmondható, hogy „a töltelék mennyisége és állaga is házias jellegű”

– nyilatkozta Mikos István a Ceres Zrt vállalati igazgatója.

A Ceres szezonális kínálatában a klasszikus bejglik mellett tekercsek, habtermékek és tortalapok is megtalálhatóak, amelyek már elérhetőek a nagyobb üzletek polcain.

 

Kapcsolódó cikkeink