Tesztgyőztes a Ceres mákos bejgli
A Magyar Ár-Érték arány kutató Egyesület terméktesztjén első helyezést ért el a Ceres mákos bejgli 50% töltelékkel.
A bejgli elmaradhatatlan karácsonyi édesség, ezért egyre nagyobb a kínálat a boltokban is a minőségi bejglikből. A Magyar Ár-Érték arány kutató Egyesület és a maradokapenzemnel.blog.hu rendszeresen végez termékteszteket és aktuális, az országos láncokban elérhető mákos bejglik terméktesztjén első helyezést ért el a Ceres mákos bejgli 50% töltelékkel. Az Egyesület az immár 5. alkalommal megjelentetett TOP 50 Élelmiszer éves kiadványában, a Ceres termékek harmadik éve kerülnek több kategóriában is a győztesek közé.
„Termékeink gyártásánál nagy figyelmet fordítunk a kiváló minőség mellett arra is, hogy a fogyasztóink az általuk legjobban kedvelt ízeket tudják megvásárolni a kínálatunkból. Ezért különösen büszke vagyok arra, hogy az Egyesület értékelése szerint a termékünkről elmondható, hogy „a töltelék mennyisége és állaga is házias jellegű”
– nyilatkozta Mikos István a Ceres Zrt vállalati igazgatója.
A Ceres szezonális kínálatában a klasszikus bejglik mellett tekercsek, habtermékek és tortalapok is megtalálhatóak, amelyek már elérhetőek a nagyobb üzletek polcain.
Kapcsolódó cikkeink
Kevesebb cukor, minimális szénhidrát
A cukormentes és szénhidrátcsökkentett élelmiszerek piaca ma már messze túlmutat…
Tovább olvasom >Minden jó, ha a kezdete jó
Nem csak reggel, nem csak napindító étkezésként, nem csak a…
Tovább olvasom >Ceres ZRt.: Fenntarthatósági mérföldkő a győri üzem tetején
A fenntarthatóságot és az innovációt tűzte zászlajára a Ceres ZRt.,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Újrahasználható termékdisplay használatával csökkenti a hulladékot Európa-szerte a dm
A dm drogérialánc több mint 2100 németországi üzletében, valamint más…
Tovább olvasom >Talajmegújító kísérleti mezőgazdasági programot indít a FrieslandCampina, a Lidl és a ReGeNL
A FrieslandCampina, a Lidl és a holland ReGeNL közösen indítanak…
Tovább olvasom >A Hortobágyi Csárdában lett hungarikum a csárda
Hungarikummá nyilvánították a csárdát és a badacsonyi kéknyelűt a Hungarikum…
Tovább olvasom >