Tésztalevest kínál reggelire a Nissin Foods az USA-ban
A többség bögréjébe reggel kávé kerül, ám ezen változtatna a Nissin Foods USA Cup Noodles Breakfast termékével.
A tésztaóriás új, mikrohullámú sütőbe helyezhető poharas tésztaétele az ázsiai rament palacsinta, juharszirup, kolbász és tojás ízével ötvözi. És ez nem április tréfa, mondta el a cég szóvivője. A limitált kiadású íz kizárólag a Walmartban kapható.
„Tudjuk, hogy termékeink a nap bármely szakában beváltak, fogyaszthatók”
– közölte írásos nyilatkozatában Priscila Stanton, a Nissin Foods USA marketingért felelős vezető alelnöke.
„Pikáns, leves alapú, fűszeres, édes vagy sós, sőt némelyikhez még rizst is adtunk. Azzal, hogy a Cup Noodles Breakfast-t felvettük kínálatunkba, éjjel-nappal képesek vagyunk jóllakatni azt, aki éhes”.
A Cup Noodles-t 1971-ben a Nissin Foods alapítója, Momofuku Ando hozta létre azzal a szándékkal, hogy kényelmesebben fogyaszthatóvá tegye az instant tésztaételeket, és a hordozható és mikrohullámú sütőben elkészíthető poharas tésztaételek ma már a világ 100 országában kaphatók.
Piacra lépése óta több száz ízesítés született és az egyes országokban elérhető termékek ízvilágát nagyban befolyásolják a helyi kultúrák: a legtöbb ízesítés a hagyományos levesek vagy tésztaételek ízvilágát követi.
A reggeli tésztaleves újdonságnak számít. És bár az amerikai fogyasztók szeretik a reggelit – a pandémia idején például nőtt a hagyományos reggelit fogyasztók aránya –, kíváncsian várjuk, vajon megszeretik-e a juharszirupos tésztát.
Kapcsolódó cikkeink
Nem mindennapi reggeliötletek – A nap videója
Egyszerű, mégis nagyon kreatív és látványos konyhai ötletek, legtöbbjük könnyen…
Tovább olvasom >150 millió dollárból bővíti a Nestlé USA dél-karolinai üzemét
A projekt keretében a vállalat egy újabb gyártósort telepít az…
Tovább olvasom >Új világkonyhamárkákat vezetett be a Nestlé
Új, nemzetközi gasztronómiai márkákat vezetett be a Nestlé az USA-ban…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
Az elmúlt években a növényi alapú tejtermék-alternatívák nemcsak globálisan, hanem…
Tovább olvasom >Drágul a tej és a tejtermékek: mi áll az árak emelkedése mögött?
A tej és tejtermékek ára az elmúlt hónapokban jelentős növekedést…
Tovább olvasom >Véget ért a Biokultúra napja – Minden eddiginél nagyobb támogatásokról beszélt az államtitkár
Minden korábbinál nagyobb előnyöket kapnak azon termelők, akik az ökológiai…
Tovább olvasom >