Tesco Expressz nyílt a VIII. kerületben

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 04. 29. 00:00

Új Tesco Expressz nyílt Budapesten, a VIII. kerületi Mátyás téren. Az áruházlánc országszerte már 20 kis formátumú bolttal rendelkezik.

Ezek a hipermarketekénél jóval kisebb üzlettérrel, ám válogatott árukínálattal, a megszokott minőséggel és árral várják a vásárlókat.
Április 28-án, szerdán nyitotta meg legújabb Expressz üzletét Budapesten a TESCO-GLOBAL Zrt. Az új formátumú üzletek megnyitásával az áruházlánc célja, hogy még személyesebb bevásárlás-élményt nyújtson, a vásárlók minél kényelmesebben, a lakóhelyükhöz minél közelebb intézhessék bevásárlásaikat.  Mindezek mellett az Expressz-boltok megőrzik a hipermarketekben már megszokott kedvező árakat és kiváló minőséget. A kisebb, mintegy 200 négyzetméteres alapterületre való tekintettel a Tesco szelektált árukészletet állított össze. Az új üzlet közel háromezer különböző terméket – elsősorban élelmiszereket, frissárut, zöldséget, gyümölcsöt, valamint helyben sütött pékárut kínál.
Az új üzlet naponta reggel 6:30-tól este 22:00 óráig tart nyitva. Mától különleges akciókkal várják a vásárlókat, de ezt követően hétről-hétre megújuló ajánlatokkal is találkozhatnak a betérők. Természetesen a márkás termékekkel közel azonos színvonalat nyújtó, de jóval kedvezőbb árú saját márkás termékeit is felvonultatja a Tesco legújabb Expressz üzletében.
„Az év hátralévő részében, folyamatosan újabb tagokkal bővül majd a Tesco Expressz-hálózat, melyek révén a kerületek infrastrukturális fejlesztése mellett hozzájárulunk a munkahelyteremtéshez is. Nem csak Budapesten, hanem vidéki városokban is tervezzük egy-egy Expressz üzlet megnyitását. Célunk, hogy vásárlóink számára még kényelmesebb bevásárlási lehetőséget teremtsünk”, mondta el Iglódi-Csató Judit, a Tesco kommunikációs igazgatója.
Kapcsolódó cikkeink