Tesco áruházak – idén számtalan médiainnováció!

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 07. 07. 10:12

A Tesco-Globál Áruházak Zrt. és a POS Services Kft. idei törekvései közé tartozik minél innovatívabb megjelenési lehetőségeket kínálni, közösen kidolgozni azokat a Tesco-beszállítókkal.

Polus_opt

Példaértékű a HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt. multipackok bevezetését támogató, április közepétől indult kampánya, melyben jelentős fókuszt kaptak a Tesco áruházak másodkihelyezései, reklámfelületei.

A teljes Tesco hipermarketláncot lefedő kommunikációban már a külső fotocellás ajtón találkozott a vásárló a Heineken multipack hirdetésével. A POS Services Kft.-vel együtt dolgozva, az ACG Reklámügynökség által készített tervek alapján egy olyan, csillag alakú, tükörfóliás megoldás került a kreatívra, mely már messziről csillogott, vonzva így a tekinteteket.

A fotocellás ajtó mellett bejárati biztonsági kapu, valamint megállító tábla is helyet kapott a mixben, a tükörfólia itt sem maradt el.

A vevőtérben további érdekességgel találkozhatott a vásárló: korábban soha nem látott gondolavég-­dekoráció, illetve bizonyos helyszíneken monitorral kombinált raklapmegjelenés kapott helyet. A gondolavégen minden ­Heineken-polcél, -polcalj és -tető egyedi dekorációt kapott, és egy különleges színpadmakett hirdette az új multipack-termékeket.

Apjok Szabina (Tesco-Globál Áruházak Zrt.), Neff Nikolett (POS Services Kft) és munkatársaik azon dolgoznak, hogy a jövőben további egyedi, ötletes és sikeres kampányok lebonyolítását tudják megvalósítani a beszállítók számára

Kapcsolódó cikkeink