Terjeszkedik a Pizza Me

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2019. 09. 25. 10:45

Tovább terjeszkedik a Pizza Me: a magyar gyorsétteremlánc a tervek szerint egyre több üzletet nyit a szigorúan vett budapesti belvároson kívül – olvasható a portfolio.hu-n. Szakértők szerint a város folyamatos terjeszkedésével egyre nagyobb igény mutatkozik a könnyen, helyben elérhető szolgáltatásokra a külső kerületekben is.

Komoly terjeszkedésbe kezdett a Pizza Me. A 2013-ban alapított pizzázó (pontosabban szeletbár-lánc) augusztusban nyitotta meg első, a budapesti belvároson kívüli éttermét Zuglóban.

Victor Friedman, a Pizza Me társtulajdonosa a Portfolio-nak elmondta, hogy ez vállaltan egy kísérlet volt a cég részéről, ugyanis a prémium minőségű, vékony tésztás olasz pizzákat kínáló lánc többi üzlete a belvárosban található, és vendégkörét fele részben a külföldi turisták, fele részben a belvárosban mozgó, dolgozó és bulizó magyarok adják (az üzletek éjszaka is nyitva tartanak).


Nem meglepő módon a zuglói vendégkör összetétele nagyon más, mint a belvárosi éttermekben: főként többgyerekes családok látogatják és főként ebédidőben.

Victor Friedman szerint beigazolódni látszanak a menedzsment előzetes elképzelései: a gyakran 1000-1500 forintos hamburgerek és gyros-tálak helyett a vendégek nyitottabbak a minőségi olasz alapanyagokból készülő, 550 forintos vékony tésztás pizzaszeletekre.

Az új üzlet forgalma már az első hónapban elérte a 10 ezer vendéget: részben erre is alapozva az eredetileg tervezett 5 helyett még 15-20 budapesti üzlet megnyitását tervezik, kimondottan a külső kerületekre fókuszálva.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy jelenleg is aktívan keresik az olyan üzlethelyiségeket, ahol családbarát, akár kisebb születésnapok megtartására alkalmas környezetet alakíthatnak ki. Fontos szempont továbbá, hogy a helyiség közlekedési csomópontban, igényes, jó állapotú épületben legyen. (portfolio.hu)

Kapcsolódó cikkeink