Teltház lesz az Agromashexpo kiállítási területén

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 11. 30. 10:40

Teltház lesz a január végi Agromashexpo kiállításon a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban; az agrárszakma bemutatójára a kiállítási vásárterület teljesen elkelt, várólistát alakítottak ki, amire az utóbbi időben nem volt példa – közölte a Hungexpo Zrt. az MTI-vel.

A kiállításszervező tájékoztatása szerint 2013. január 30. és február 2. közötti Agromashexpón, és a vele egy időben zajló Agrárgépshow kiállításon 29 000 négyzetméter fedett és 1500 négyzetméter szabadterületen több száz cég mutatkozik be, egész pavilont bérelt az Axiál és a KITE, és rekord számú pályázat, 27 érkezett a termékek versenyére.

Ganczer Gábor, a Hungexpo vezérigazgatója szerint többek között annak tudható be a rekordszámú kiállítói létszám, hogy az agráriumban működő vállalkozások felismerték a fejlesztés jelentőségét.

A vezérigazgató az MTI-nek elmondta: az idén is azok a mezőgazdasági vállalkozások tudtak sikeresek lenni, amelyek megfelelő technológiával felkészültek a kedvezőtlenebb időjárásra is, ezért fontos bemutatni a rendelkezésre álló technológiai lehetőségeket.

Az agrárszakma belátta, hogy a Budapesti Vásárközpont olyan helyszín Magyarországon, ahol be tudnak mutatkozni, a kormány is támogatja a mezőgazdaság szakma seregszemléjét, amit mutat, hogy Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter elvállalta az Agromashexpo fővédnöki felkérést – hangsúlyozta Ganczer Gábor.

A Hungexpo abban bízik, hogy beindul a gazdaság fejlődése, és ez a kiállítási piacon is megmutatkozik a jövőben. Az agrárium jövőbeni bizakodása már megmutatkozik az Agromashexpón – tette hozzá. (MTI)

Kapcsolódó cikkeink