Teljeskörű felújítást követően újranyit a SPAR a Mammutban

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 08. 27. 11:35

A SPAR Magyarország Kft. nemzetközi együttműködés keretében nagyszabású átalakítási projektet valósított meg idén nyáron a Mammut Bevásárlóközpontban lévő SPAR szupermarketben. A minden területen megújult üzlet a legkorszerűbb technikai megoldásokkal, teljesen egyedi kialakítással és saját melegkonyhás étteremmel várja ismét a vásárlókat 2014. augusztus 28-tól.

Spar

A SPAR budapesti üzletegysége a vásárlók igényeinek megfelelően korszerű, praktikus és nem utolsósorban teljesen egyedi kialakítással nyitja meg kapuit a Mammut Bevásárlóközpontban. Az átfogó átalakítási munkálatok eredményeként a megújult szupermarketben egy modern, piac-jellegű tér jött létre. A csaknem 2000 m2-es eladótér – ahová a mozgólépcsőn leérkezve lépünk be – egyszerre tágas és otthonos, így a vásárlók mostantól még kényelmesebben és igazán esztétikus környezetben végezhetik a mindennapi és nagybevásárlásaikat.

A tíz hétig tartó nagyszabású átépítés nemzetközi kooperációban valósult meg. A koncepció közös kidolgozása mellett a hollandiai SPAR International, a SPAR Ausztria és a SPAR Magyarország Kft. együttműködése keretében folyt a tervezés és alakult ki az áruvilág-alapú eladótér, mely a kis- és nagybevásárlásoknál egyaránt vevőbarát módon teszi lehetővé az eligazodást. Ezt az egyedi bolti vevőtájékoztatók is segítik.

A modernizált üzlet a legkorszerűbb épületgépészeti megoldásokkal és boltberendezésekkel üzemel, a legújabb energiahatékonysági elvárásoknak megfelelően. A több ezer árucikket tartalmazó választék számos specialitással kiegészült, így például naponta frissen érkező tengeri halkínálattal is.

A szupermarket előterében – a SPAR-üzletek között egyedülálló módon – saját „SPAR to go” étterem is üzemelni fog, melynek hideg- és melegkonyhai készítményei elvihetőek vagy akár helyben is fogyaszthatóak. A „SPAR to go” snack-bar kínálatában több mint 200 fogás szerepel a főzelékektől a frissensülteken át a grillételekig. Napi szinten 20-25 étel közül választhatnak majd a vendégek, és valamennyi fogás helyben, friss alapanyagokból készül.

A SPAR Magyarország Kft. az ország egyik legnagyobb áruházláncaként jelenleg 411 üzletet üzemeltet, melyek közül 393 saját tulajdonú, 18 pedig magánkiskereskedőkkel kötött együttműködés alapján franchise rendszerben működik. A most megújult SPAR szupermarket a Mammutban Orha Béláné vezetésével, 85 munkatárssal várja a vásárlókat a hét minden napján.

Nyitva tartás:
H-Szo: 6.30 – 22.00
V: 8.00 – 19.00

Kapcsolódó cikkeink