Téli hangulatba öltözött termékekkel teszi varázslatossá az ünnepeket a ZEWA!

Szerző: Trademagazin Dátum: 2022. 12. 05. 18:13

Már kaphatók a Magical Winter Limited Edition papír zsebkendők és toalettpapírok, melyek egyedi dizájnja gondoskodik a hangulatos szezonról!

Mitől lesz igazán hangulatos az ünnep? Van, akinek egy illat kell hozzá, van, akinek a csak ilyenkor előkerülő lakásdíszek vagy éppen a meghitt fények teszik teljessé a ráhangolódást. A Zewa egyes termékek ünnepi köntösbe bújtatásával, vagyis a hamisítatlan téli hangulatot árasztó csomagolással járul hozzá az ünnephez. 

A varázslatos téli éjszakákat idéző szezonális Zewa kollekció neve Magical Winter Limited Edition. Ahogy a névből is kiderül, ez a vonzó megjelenés bizony valóban csak korlátozott ideig, szezonálisan elérhető, így érdemes addig vásárolni ezekből a papír zsebkendőkből és toalettpapírokból, amíg kaphatók. 

Természetesen a vonzó ünnepi külső alatt is az ismerős, prémium minőségű Zewa termékeket találjuk, melyek gondoskodnak a kényeztető puhasáságról. A téli időszakban ez a puhaság a hangulatos csomagolással együtt a hótakaró érintését idézheti fel bennünk, miközben a dizájn az otthonunk ünnepi fényét is emeli. Talán még a náthával járó kellemetlenség is könnyebben elviselhető, ha a ilyen szép csomagolásból kerül elő a zsepi.

A Zewa a Magical Winter limitált kiadású termékcsaládjával természetesen nem csak az ünnepi hangulatról, de a környezetbarát hozzáállásról is gondoskodik.  A csomagolás a szépsége ellenére is újrahasznosítható anyagból készül, a termékek pedig továbbra is kizárólag felelősen beszerzett alapanyagokból készülnek. 

A Zewa a Magical Winter Limited Edition termékekkel kíván meghitt, kellemes ünnepeket!

(x)

Kapcsolódó cikkeink