Tej-kerekasztalra invitál a Sole-MiZo
A teljes tejvertikumot átfogó egyeztetést kezdeményezett dr. Tímár Imre, a Sole-MiZo Zrt. elnök-vezérigazgatója, a termelők, a kereskedők és az irányító hatóság bevonásával.– A termelők érdeke, hogy kiszámítható módon, hosszú távon legyen kereslet a magyar tejre; a feldolgozóké, hogy kiváló minőségű, friss alapanyagokból a fogyasztók elvárásainak megfelelő termékeket állíthassanak elő; a kereskedelmi láncoké pedig az, hogy a vásárlók megfizethető áron hozzájussanak a jó minőségű termékekhez – hangsúlyozta dr. Tímár Imre. – Ha ebben a rendszerben minden szereplő hosszú távú partnerségre törekszik, akkor a magyar tejipart felkészülten érik a piaci változások.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A Temu már az európai élelmiszerpiacot is célba vette
Egyre komolyabb fenyegetést jelent az európai kiskereskedelem számára a kínai…
Tovább olvasom >Most akár 20%-kal olcsóbban szerezhetők be a magyar lecsó alapanyagai a PENNY-ben
A nyári szezon kihagyhatatlan kedvence a friss, házias lecsó, amelyhez…
Tovább olvasom >Fagykár fenyegeti a Nutellát: drasztikusan drágul a török mogyoró
Súlyos tavaszi fagyok sújtották Törökországot, a világ legnagyobb mogyorótermelőjét, ami…
Tovább olvasom >