Tej-kerekasztalra invitál a Sole-MiZo
A teljes tejvertikumot átfogó egyeztetést kezdeményezett dr. Tímár Imre, a Sole-MiZo Zrt. elnök-vezérigazgatója, a termelők, a kereskedők és az irányító hatóság bevonásával.– A termelők érdeke, hogy kiszámítható módon, hosszú távon legyen kereslet a magyar tejre; a feldolgozóké, hogy kiváló minőségű, friss alapanyagokból a fogyasztók elvárásainak megfelelő termékeket állíthassanak elő; a kereskedelmi láncoké pedig az, hogy a vásárlók megfizethető áron hozzájussanak a jó minőségű termékekhez – hangsúlyozta dr. Tímár Imre. – Ha ebben a rendszerben minden szereplő hosszú távú partnerségre törekszik, akkor a magyar tejipart felkészülten érik a piaci változások.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A magyar torma virágzik – mégis nehéz helyzetben vannak a termelők
Bár 2024-ben tovább nőtt a magyar tormaexport volumene, és a…
Tovább olvasom >Erős Pistás pogácsával rukkolt elő az Univer és a Lipóti Pékség
Omlós, mégis nagy erő van benne, egyesíti a túrós-tejfölös könnyedséget…
Tovább olvasom >Nem áll meg 2025-ben sem a SPAR fejlődése: két budapesti áruház újult meg 580 millió forintból
Mintegy 580 millió forintos beruházással megújult két budapesti SPAR szupermarket.…
Tovább olvasom >