Technológiát váltott a VION
A holland élelmiszeripari csoport hús-üzletága elsősorban friss, előrecsomagolt, valamint mirelit és feldolgozott húskészítmények előállítására koncentrál, kiemelt figyelmet fordítva a minőségre és a higiéniára.
A VION friss hús divíziója
hatékonyan, higiénikus körülmények
között állít elő kiváló
minőségű friss sertés-, marha- és bárányhúst.
A németországi VION 7400 főt foglalkoztat és 45
gyárat üzemeltet. Korábban a VION mélyhúzógépen
vákuumcsomagolta az ipari kiszerelésű, friss borjú-,
marha- és bárányhúsokat. A nemzetközi
szinten elismert, vezető csomagolástechnikai cég a
Sealed Air segítségével a VION nemrégiben
egy teljesen automata vákuumcsomagoló gépsor
megvásárlása mellett döntött. Az
automatizációs projekt egyúttal azt is
jelentette, hogy a németországi VION áttér
Cryovac csomagolóanyagok használatára. A VION
műszaki csapatát teljes mértékben kiképezték
az új csomagolóvonal működtetésére
és karbantartására.
“A BLR1 gépet könnyű
karbantartani és elképesztően egyszerű a használata
és a tisztítása, ráadásul a
termékáramlás és a logisztika is sokkal
jobb lett a segítségével” – mondta Peter
Overmann üzemvezető.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Hét vidéki nagyvárosban bővíti szolgáltatását az IKEA
A megfizethetőség és az elérhetőség jegyében az IKEA folyamatosan fejleszti…
Tovább olvasom >Korán érkezik a nyár a Borsodi Friss új ízével
Új, egzotikus ízvilágú taggal bővül a Borsodi Friss termékcsalád. A…
Tovább olvasom >NAK-FruitVeB: bőven jut exportra is a magyar tormából
A hazai piac mellett bőven jut exportra is a kiváló…
Tovább olvasom >