Technológiát váltott a VION
A holland élelmiszeripari csoport hús-üzletága elsősorban friss, előrecsomagolt, valamint mirelit és feldolgozott húskészítmények előállítására koncentrál, kiemelt figyelmet fordítva a minőségre és a higiéniára.
A VION friss hús divíziója
hatékonyan, higiénikus körülmények
között állít elő kiváló
minőségű friss sertés-, marha- és bárányhúst.
A németországi VION 7400 főt foglalkoztat és 45
gyárat üzemeltet. Korábban a VION mélyhúzógépen
vákuumcsomagolta az ipari kiszerelésű, friss borjú-,
marha- és bárányhúsokat. A nemzetközi
szinten elismert, vezető csomagolástechnikai cég a
Sealed Air segítségével a VION nemrégiben
egy teljesen automata vákuumcsomagoló gépsor
megvásárlása mellett döntött. Az
automatizációs projekt egyúttal azt is
jelentette, hogy a németországi VION áttér
Cryovac csomagolóanyagok használatára. A VION
műszaki csapatát teljes mértékben kiképezték
az új csomagolóvonal működtetésére
és karbantartására.
“A BLR1 gépet könnyű
karbantartani és elképesztően egyszerű a használata
és a tisztítása, ráadásul a
termékáramlás és a logisztika is sokkal
jobb lett a segítségével” – mondta Peter
Overmann üzemvezető.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Vezetőváltás a Henkel magyarországi Consumer Brands üzletága élén
2025 április elsejétől Maurizio Salvaggio a Henkel Magyarország Consumer Brands…
Tovább olvasom >A piaci kihívások mellett is növekedni tudott a BioTechUSA-cégcsoport
Közzétette éves jelentését a tisztán hazai tulajdonú BioTechUSA-cégcsoport: a gazdasági…
Tovább olvasom >Megújult a KOMETA – Jó étellel a jó életért
Buona vita!, azaz jó élet lett az olasz gyökerekkel is…
Tovább olvasom >