Technológiát váltott a VION

Szerző: trademagazin Dátum: 2008. 12. 12. 00:00

A holland élelmiszeripari csoport hús-üzletága elsősorban friss, előrecsomagolt, valamint mirelit és feldolgozott húskészítmények előállítására koncentrál, kiemelt figyelmet fordítva a minőségre és a higiéniára.

 A VION friss hús divíziója
hatékonyan, higiénikus körülmények
között állít elő kiváló
minőségű friss sertés-, marha- és bárányhúst.
A németországi VION 7400 főt foglalkoztat és 45
gyárat üzemeltet. Korábban a VION mélyhúzógépen
vákuumcsomagolta az ipari kiszerelésű, friss borjú-,
marha- és bárányhúsokat. A nemzetközi
szinten elismert, vezető csomagolástechnikai cég a
Sealed Air segítségével a VION nemrégiben
egy teljesen automata vákuumcsomagoló gépsor
megvásárlása mellett döntött. Az
automatizációs projekt egyúttal azt is
jelentette, hogy a németországi VION áttér
Cryovac csomagolóanyagok használatára. A VION
műszaki csapatát teljes mértékben kiképezték
az új csomagolóvonal működtetésére
és karbantartására.

“A BLR1 gépet könnyű
karbantartani és elképesztően egyszerű a használata
és a tisztítása, ráadásul a
termékáramlás és a logisztika is sokkal
jobb lett a segítségével” – mondta Peter
Overmann üzemvezető.

 

Kapcsolódó cikkeink