TECHAGRO mezőgazdasági gépvásár

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 03. 17. 00:03

Az európai jelentőségű TECHAGRO mezőgazdasági gépvásárt Csehország második legnagyobb városában, Brnóban rendezik 2010. március 21. és 25. között, immár 11. alkalommal.

A kiállítás megszokott óriási mérete megmarad: március végére a teljes vásárterület megtelik a mezőgazdasági, erdőgazdálkodási, vadászati és az állatorvosi technika újdonságaival.
A szakvásár legjelentősebb részében a mezőgazdasági technika mutatkozik be. Brnóban nem hiányozhatnak a legnagyobb cseh és külföldi gyártók.
Idén az ITD Hungary és a MEGOSZ szervezésében több mint 600 m2-en vesznek részt magyar cégek a brnói kiállításon. Az ITD Hungary támogatásával létrejövő magyar megjelenés hagyományosan az F pavilonban kap helyet. A magyar standon idén a Farmgép, a Ferro-Flex, az IKR, a Linamar, az MGT 2000, az OMIKRON, az Optigép és a Vogel-NOOT jelenik meg. Önállóan pedig a Michelin és a péti Nitrogénművek vesznek részt a TechAgron.
A szakvásár a kiállítók újdonságainak bemutatásán kívül érdekes és hasznos szakmai kísérőprogramokat is kínál. A TECHAGRO kiemelt témaköre a Biomassza, mint megújuló energiaforrás. 2010-ben először kerül a figyelem középpontjába a biomassza felhasználásával történő regionális energetikai önellátás.
A vadászatot kedvelők részére a szervezők nagy meglepetéssel készülnek: világkiállítást rendeznek az erdőgazdálkodás és a vadászat fejlődéséről. A világkiállítás bemutatja az elmúlt száz esztendő erdészeti, állat- és növényvédelmi, továbbá vadászati tevékenységének történelmi fejlődését – írja az esemenymenedzser.hu.
Kapcsolódó cikkeink