Te bio vagy, és a tisztítószered?

Szerző: trademagazin Dátum: 2008. 05. 01. 08:00

Hazánkban a nemzetközi bio/öko tisztítószergyártás úttörőjeA Ladies & Gentlemen Hungary Kft. 2007 őszén kezdte meg nagykereskedelmi disztribúcióját a nemzetközi szinten kiemelkedő környezetbarát, biológiailag lebomló tisztítószereket gyártó Ecover vállalatnak.
Az Ecover mind a háztartásoknak, mind a professzionális közületi felhasználóknak tökéletes megoldást kínál a mindennapi takarításban, tisztításban, miközben egészségünkre, természetes vizeinkre, környezetünkre nem jelentenek kockázatot termékei.
Világtendencia, hogy a bio/öko tisztítószerek részesedése folyamatosan nő, és napjainkra a tisztítószerpiacon elérte az 5-8 százalékot.
A fejlett társadalmak egyre fontosabbnak tartják környezetük, egészségük megóvását, és ezt tudatos vásárlásukkal fejezik ki.

Mitől is bio/öko tisztítószerek az Ecover termékei?
• A világ első, folyamatosan ellenőrzött bio/öko gyárában készülnek.
• Az alapanyagoknál csak a természetes növényi, illetve ásványi anyagok jöhetnek szóba.
• Mentesek mesterséges színezőanyagoktól, szintetikus illatanyagoktól, vegyi konzerváló anyagoktól, optikai fehérítőktől, szerves klórvegyületektől. Ezek kiszűrése csökkentik, megakadályozzák a felhasználók bőrirritációját, allergiáját.
• Lágyító foszfátok (Perborat, EDTA) nem fordulnak elő a termékekben, így természetes vizeink szennyezése a minimumra van redukálva, például a mosogatóvízzel locsolni lehet.
• Az aktív mosóanyagoknak, felületaktív anyagoknak (szappanok, tensideknek) biológiailag lebomlónak kell lenniük.
• A csomagolási költséget, marketing- és logisztikai költséget tudatosan a minimális szinten tartják.

www.ladiesandgentlemen.hu • www.biotisztitoszer.hu (x)


Kapcsolódó cikkeink