Tchibo Exclusive – kávéínyenceknek

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 09. 17. 00:00

A kávé szerelmesei pontosan tudják, hogy mekkora különbség lehet kávé és kávé között. A kávé minősége a kávészemek megválogatásával kezdődik, hiszen azok fajtája, származási területe alapvetően meghatározza a kávé ízét.

A Tchibo új receptúra alapján készült, kizárólag arabica kávészemeket tartalmazó Tchibo Exclusive kávéja kitűnő választás a kávéínyenceknek. A kiváló minőségű brazíliai és új-guineai kávészemeket a Tchibo termőterületenként külön-külön pörköli meg, így a táj jellegzetes íze még jobban érvényesül.
 „Az arabica kávészemek illata pörkölés után rendkívül intenzív és egyedülállóan aromás. A belőle készített ital gyümölcsös íze sokáig érezhető a szájban, és jól felismerhetőek benne az egyes termőterületek jellegzetességei. S hogy minek köszönheti a Tchibo Exclusive 100% arabica kávé a különleges ízét? A titok nyitja a következő: az egyes kávéfajtákat külön-külön pörköli meg a Tchibo és csak a pörkölést követően keveri azokat össze” – így jellemzi Andreas Christmann, a Tchibo nemzetközi kávébeszerzési igazgatója a Tchibo Exclusive 100% arabica kávét. „Az, hogy valaki az arabica vagy a robusta kávét részesíti előnyben, országonként és egyénenként változó, azonban a gourmand-ok egyértelműen az arabica mellé teszik le a voksukat. A Tchibónál arra törekszünk, hogy vásárlóink számára a lehető legmagasabb minőségű kávét kínáljuk, kompromisszumok nélkül” – tette hozzá Andreas Christmann.

Kapcsolódó cikkeink