Tchibo Exclusive – kávéínyenceknek
A kávé szerelmesei pontosan tudják, hogy mekkora különbség lehet kávé és kávé között. A kávé minősége a kávészemek megválogatásával kezdődik, hiszen azok fajtája, származási területe alapvetően meghatározza a kávé ízét.
A Tchibo új receptúra alapján készült, kizárólag arabica kávészemeket tartalmazó Tchibo Exclusive kávéja kitűnő választás a kávéínyenceknek. A kiváló minőségű brazíliai és új-guineai kávészemeket a Tchibo termőterületenként külön-külön pörköli meg, így a táj jellegzetes íze még jobban érvényesül.
„Az arabica kávészemek illata pörkölés után rendkívül intenzív és egyedülállóan aromás. A belőle készített ital gyümölcsös íze sokáig érezhető a szájban, és jól felismerhetőek benne az egyes termőterületek jellegzetességei. S hogy minek köszönheti a Tchibo Exclusive 100% arabica kávé a különleges ízét? A titok nyitja a következő: az egyes kávéfajtákat külön-külön pörköli meg a Tchibo és csak a pörkölést követően keveri azokat össze” – így jellemzi Andreas Christmann, a Tchibo nemzetközi kávébeszerzési igazgatója a Tchibo Exclusive 100% arabica kávét. „Az, hogy valaki az arabica vagy a robusta kávét részesíti előnyben, országonként és egyénenként változó, azonban a gourmand-ok egyértelműen az arabica mellé teszik le a voksukat. A Tchibónál arra törekszünk, hogy vásárlóink számára a lehető legmagasabb minőségű kávét kínáljuk, kompromisszumok nélkül” – tette hozzá Andreas Christmann.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Többféle ízesítésű MadeGood Bio Granola müzliszeletet hívott vissza a forgalomból a Müller Drogéria Magyarország
Fémreszelék előfordulása miatt többféle ízesítésű MadeGood Bio Granola müzliszeletet hívott…
Tovább olvasom >A retro játék feltámadását ünnepli a világ, itt az ideje egy kicsit közelebbről is megismerkedni vele
A részben egy 80-as évekbeli játékteremben játszódó Stranger Things című…
Tovább olvasom >Magyar libatollal tör be a globális piacra a GUVET high fashion ruházati márka
Stratégiai megállapodást jelentett be december 3-án Budapesten az FBZ Hungária,…
Tovább olvasom >