Tavaszi újdonságok a Carling British Cidertől

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 03. 06. 11:20

A közelgő nőnap alkalmából, a tavaszi felfrissülés jegyében a Borsodi két új ciderrel, zamatos almával és üdítő lime-menta ízesítésű különlegességekkel nyitja az idei szezont. A kézzel szüretelt almából, 4% alkoholtartalommal készülő díjnyertes brit cider új ízei jéggel kínálva nyújtanak igazi felfrissülést az első tavaszi éjszakáktól kezdve.

Carling_kv_mutacio_20141218

A 2013-ban a Nemzetközi Söripari Nagydíj Arany Medál-díjával jutalmazott Carling British Cider cseresznyés változatát 2014-ben ismerhették meg a magyar rajongók. A kedvező hazai fogadtatását követően, a Borsodi jóvoltából az idei szezonban a díjnyertes brit különlegesség két újabb ízben, almás és lime-mentás változatban is elérhető a magyar boltok polcain.

Az alma ízesítésű Carling British Cider hagyományos erjesztési eljárással, kifejezetten a cider készítéshez alkalmas, kézzel szüretelt almából készül, ez adja összetéveszthetetlen, karakteres alma ízét. Az alma cider minden cider őse, amely kiindulópontként szolgált a további cider fajták megjelenéséhez. A versenytársakhoz képest kiemelten magas gyümölcstartalmának köszönhetően ebben a ciderben tökéletes egyensúlyt alkotnak az édes, savanyú és fanyar ízek, melyek együtt egyedülálló, friss és zamatos élményt nyújtanak.

Mivel a cider világszerte, ezen belül Közép-Európában is kiemelten nagy népszerűségnek örvend, az innovációban mindig is élen járó Carling folyamatosan keresi azokat az új ízeket, amivel megörvendeztetheti a műfaj rajongóit.

Nagy-Britannia legnépszerűbb sörgyártója több mint 170 éves szakértelmét felhasználva, a hagyományos alma cider mellett ismét egy egyedülálló, modern és stílusos különlegességgel rukkolt elő: a lime-menta ízesítésű Carling British Cider egyszerre karakteres és üdítő ízével az idei szezon igazi slágere lehet, amely kitűnően passzol az édeskés italokhoz, hűsítő élményt nyújtva az egyre melegedő tavaszi és nyári éjszakákon.

Az idei nőnap igazi slágere lehet a menta
A férfiaknak gyakran okoz fejtörést, hogy a hagyományos nőnapi virág mellett mivel lepjék meg hölgyismerőseiket, szeretteiket, barátaikat, kollégáikat nőnap alkalmából. Az idei nőnap egyik slágere lehet a menta. A klasszikus frissítő növény régóta a vendégszeretet szimbóluma, számos kultúrában az üdvözlés jeleként szolgál, így kiváló köszöntő nőnap alkalmából is. A férfiak nagy örömére pedig a hölgyek számos területen felhasználhatják a frissítő növényt, legyen szó salátákról, gyümölcsös desszertektől vagy egy frissítő italról, mint például a Carling British Cider új ízesítésű különlegességei, melyek behűtve és jéggel felszolgálva
frissítő felüdülést kínálnak már a kora tavaszi éjszakákon is.

Kapcsolódó cikkeink