Tavaszi szakmai nap a cukrász ipartestületben
Az ipartestület áprilisban tartotta tavaszi szakmai napját, desszert- és süteménybemutatókkal, valamint szakmai előadásokkal. Zoltai Anna, a NÉBIH osztályvezetője a januárban hatályba lépett önellenőrzési rendeletről tájékoztatta a szakma képviselőit, majd Dulcz Gábor beszélt egy toszkán tanulmányút tapasztalatairól és a Croccantini al pistaccio nevű édesség elkészítéséről. Kácsor István, a Parola Kft. képviselője a májusban életbe lépő európai uniós „GDPR rendeletről” tartott előadást, ami adatvédelmi kötelezettségeket ró minden vállalkozásra, Selmeczi László pedig beszámolt az ÁFA, és az MTÜ egyeztetések aktuális állásáról.
Kapcsolódó cikkeink
Újabb telepen igazolták a ragadós száj- és körömfájás jelenlétét a Nébih vizsgálatai
A Győr-Moson-Sopron vármegyei Levél településen egy tejelő szarvasmarha-állományban igazolta a…
Tovább olvasom >Gombaölő permetezőszer kapott engedélyt Magyarországon drónnal történő kijuttatásra
Már egy gombaölő szer is kijuttatható Magyarországon pilóta nélküli légi…
Tovább olvasom >Nébih: hatósági intézkedéseket vezettek be Magyarországon is a szlovákiai ragadós száj- és körömfájás betegség miatt
Az országos főállatorvos hatósági intézkedéseket vezetett be, miután ragadós száj-…
Tovább olvasom >További cikkeink
Több mint 1 millió vendég érkezett a magyarországi szállashelyekre
2025 februárjában tovább erősödött a magyar turizmus: több mint 1…
Tovább olvasom >Egy kutatás szerint érdemes Budapestre többször visszatérni
Kutatást készített a Danubius Hotels a budapesti szállodáikba látogató külföldi…
Tovább olvasom >Történelmi rekordot döntött tavaly a globális hotelipar
A gazdasági kihívások és a geopolitikai bizonytalanság ellenére rekordévet zárt…
Tovább olvasom >