Tavaszi szakmai nap a cukrász ipartestületben
Az ipartestület áprilisban tartotta tavaszi szakmai napját, desszert- és süteménybemutatókkal, valamint szakmai előadásokkal. Zoltai Anna, a NÉBIH osztályvezetője a januárban hatályba lépett önellenőrzési rendeletről tájékoztatta a szakma képviselőit, majd Dulcz Gábor beszélt egy toszkán tanulmányút tapasztalatairól és a Croccantini al pistaccio nevű édesség elkészítéséről. Kácsor István, a Parola Kft. képviselője a májusban életbe lépő európai uniós „GDPR rendeletről” tartott előadást, ami adatvédelmi kötelezettségeket ró minden vállalkozásra, Selmeczi László pedig beszámolt az ÁFA, és az MTÜ egyeztetések aktuális állásáról.
Kapcsolódó cikkeink
AM: megvannak a téli szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzés első eredményei
Az élelmiszerbiztonság és a fogyasztók védelme 2024 téli ünnepi időszakában…
Tovább olvasom >Tesztelték az idei kókuszos szaloncukrokat: íme a legjobbak
A Szupermenta idén ünnepli fennállásának 10. évfordulóját, ennek alkalmából a…
Tovább olvasom >Így lehet pazarlásmentes a karácsony
Közelednek az ünnepek, ezzel pedig az év legnagyobb sütés-főzési szezonja,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Újabb rekordévet zártak a magyar turisták Horvátországban
A harmadik éve tartó emelkedő ütemnek megfelelően 2024-ben újabb rekordévet…
Tovább olvasom >A Samsung AI Hybrid Cooling technológiával rendelkező hűtőszekrényeket mutat be a CES 2025 kiállításon
A Samsung a CES® 2025 kiállításon mutatja be legújabb, AI…
Tovább olvasom >MBH gyorselemzés: Jelentősen erősödhet idén az idegenforgalom
Tovább erősödött a turizmus 2024. január–novemberben: a belföldi vendégek által…
Tovább olvasom >