Tavaszi szakmai nap a cukrász ipartestületben
Az ipartestület áprilisban tartotta tavaszi szakmai napját, desszert- és süteménybemutatókkal, valamint szakmai előadásokkal. Zoltai Anna, a NÉBIH osztályvezetője a januárban hatályba lépett önellenőrzési rendeletről tájékoztatta a szakma képviselőit, majd Dulcz Gábor beszélt egy toszkán tanulmányút tapasztalatairól és a Croccantini al pistaccio nevű édesség elkészítéséről. Kácsor István, a Parola Kft. képviselője a májusban életbe lépő európai uniós „GDPR rendeletről” tartott előadást, ami adatvédelmi kötelezettségeket ró minden vállalkozásra, Selmeczi László pedig beszámolt az ÁFA, és az MTÜ egyeztetések aktuális állásáról.
Kapcsolódó cikkeink
Ünnepi menütervezés könnyedén a Nébih Maradék nélkül adagkalkulátorával
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Nyolc év alatt harmadával csökkent az élelmiszer-pazarlás Magyarországon
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >500 ezer adag megmentett ebéd iskolai menzákról
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Újranyitott Budapest patinás vendéglátóhelye
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A nap mondása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Többszörös győzelmet aratott a WING a TRIBE Budapest Airport Hotellel a Klasszis TopDesign versenyen
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
