Tavaszi feltöltődés az új Milli Life+ Janga Natúr joghurtitallal

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 03. 09. 00:00

Lágy és selymes ízvilágú, pre- és probiotikus újdonsággal bővült a Milli Life+ termékcsalád idén márciusban. A Milli Life+ Janga Natúr joghurtital speciális joghurtkultúrát tartalmaz, így támogathatja immunrendszerünket.

Praktikus csomagolásával pedig lehetővé teszi az útközbeni fogyasztást, kiválóan illeszkedve felgyorsult életvitelünkhöz.
Pár napja hivatalosan is elkezdődött a tavasz. Bár kedélyállapotunkon sokat segíthet például a napsütés, de a fizikai állapotunk javítása ennél már jóval többet igényel. A fáradtság, az ellenálló képesség csökkenése, vagy akár az emésztési zavarok hátterében legtöbbször az immunrendszer egyensúlyának megbomlása áll. Mivel az immunanyagok legnagyobb részét a bélcsatornában található bélflóra termeli, így kiemelten fontos egyensúlyi állapotának fenntartása. Ebben segíthet a Milli Life+ Janga termékcsalád 2010. március 4-én bevezetett, új tagja, a Milli Life+ Janga Natúr joghurtital.
Egyedi, lágy és selymes ízvilágával biztosan elnyeri a tetszésünket. A termék speciális joghurtkultúra hozzáadásával készül (pl. LB. Casei, Bifidobaktérium), így pre-és probiotikus tulajdonságának köszönhetően támogathatja az immunrendszert.
Rohanó világban élünk, így a felgyorsult életvitelnek köszönhetően a kényelmes megoldások egyre fontosabbá válnak számunkra. Hogy a terméket bármikor elfogyaszthassuk, a Milli Life+ Janga Natúr joghurtital visszazárható, praktikus csomagolásban került a boltok polcaira.Kapcsolódó cikkeink

Még több cikk hasonló témában >

További innovációs termékek