Tavasszal nyit a luxuspláza

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 01. 07. 11:25

Nem kell több karácsonyt átvészelnünk az Andrássy út közepére megálmodott szuperluxus-áruház nélkül – írja facebook oldalán a projektet fejlesztő cég. A több mint 4000 nm-es Il Bacio di Stile a jelek szerint késő tavasszal mintegy 30 különböző luxusüzlettel nyitja meg kapuit.

Az Il Bacio di Stile a Docler Holding beruházásában készül a legnevesebb nemzetközi luxusmárkákat felvonultató Andrássy út közepére. A köztudatban 2011 közepétől élő fejlesztés költsége Magyari Tamás, a projekt vezetőjének korábbi elmondása szerint az 5 milliárd forintot is meghaladja.

A facebookon megjelent látványtervek mellett rövid leírást is közzétettek a várható márkákról. A földszint a legnagyobb luxusé. Itt a legnevesebb tervezők termékeit találjuk majd, úgy mint, Bottega Veneta, Salvatore Ferragamo, Giorgio Armani, Tom Ford, Chloé, Lanvin, Saint Lauren Paris, Jil Sander, Céline, Valentino, Ralph Lauren Black Collection, Brunello Cucinelli, Oscar de la Renta, Donna Karan, vagy Michael Kors.


A második emeleten jól ismert női dizájner márkák kapnak majd helyet, mint a See by Chloé, a Juicy Couture, az Armani Collezioni, a RED Valentino, illetve Zadig & Voltaire. A férfiaknak szóló kínálatért a harmadik emeletig kell majd felfáradni, ahol Belvest, Brioni, Tom Ford, Giorgio Armani, Bottega Veneta, Lanvin, Jil Sander, Canali, Salvatore Ferragamo, Pal Zileri, Armani Collezioni, Tod's, és többek között Sergio Rossi darabjai között nézelődhetünk, avagy válogathatunk majd. (portfolio.hu)

Kapcsolódó cikkeink