Társadalmi egyeztetés a magyar halgazdálkodási programról

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 05. 13. 11:30

Társadalmi egyeztetésre bocsátotta a Miniszterelnökség a Magyar Halgazdálkodási Operatív Program (MAHOP) első változatát, amelynek kapcsán a tárca számít a szakmai és a civil szervezetek, illetve a program iránt érdeklődő magánszemélyek véleményére azért, hogy kialakulhassanak a 2014-2020-as időszak stratégiai dokumentumának végleges keretei.

hal-ok

A programhoz kapcsolódó szövegszerű észrevételeket, javaslatokat a dokumentum vonatkozó fejezetének, oldalszámának megjelölésével 2015. május 28-ig várja a tárca. A MAHOP teljes pdf-változata ezen a linken található.

A tárca hangsúlyozza, hogy a fenti dokumentum egyetlen hiteles forrása a www.palyazat.gov.hu pályázati oldal, kérik, hogy kizárólag a közleményben feltüntetett elérhetőségen tanulmányozzák a dokumentumot.

A MAHOP 39,1 millió eurónyi (kb. 12 milliárd forintnyi) EU-forrást tartalmazó anyaga 148 oldalas. A 2014-2020-as EU-ciklus 10 magyar Operatív Programjából már hetet elfogadott Brüsszel, a most indult MAHOP-egyeztetés alapján ezt is kiküldi majd a magyar intézményrendszer Brüsszelbe jóváhagyásra és csak azután kezdődhet majd meg a halgazdálkodással összefüggő pályázatok kiírása. (portfolio.hu)

Kapcsolódó cikkeink