Táplálkozástudományi konferenciát támogatott a Cappy
A Magyar Tudományos Akadémia dísztermében gyűltek össze a magyar táplálkozástudomány legismertebb szakemberei, hogy beszámoljanak a jelenlévőknek a tudományterület legújabb eredményeiről.
Dr. Pados Gyula, a Táplálkozási
Fórum elnöke, A Növényi eredetű táplálkozás
jelentősége címmel tartott előadást. A Szent
Imre Kórház Obezitológia – Lipidológia
osztályvezetője a zöldségekben és
gyümölcsökben található fito-komponensek
egészségünk megőrzésében játszott
szerepéről beszélt, illetve a növényi
hatóanyagokkal kapcsolatos legfrissebb eredményeket
mutatta be. A konferencia fő támogatója a Cappy
gyümölcslé volt.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Csökkent a Danone negyedéves bevétele
A Danone francia élelmiszer- és italgyártó bevétele éves szinten 2,5…
Tovább olvasom >BlokkParádé április végéig a Rossmannál
A Rossmann üzletekben és az Online Drogériában történő áprilisi vásárlásaiddal…
Tovább olvasom >Hiába fontos, csak gyorsan le akarjuk tudni a munkahelyi étkezést
A magyarok többsége tisztában van vele, hogy a napközbeni étkezés…
Tovább olvasom >